Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, discurs pe placul lui Gică Hagi după primul gol în Serie A: ”Vreau să devin cel mai bun!”

Radu Drăguşin, discurs pe placul lui Gică Hagi după primul gol în Serie A: ”Vreau să devin cel mai bun!”

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a reuşit să marcheze primul său gol în Serie A, vineri seară, în victoria celor de la Genoa, scor 1-0, contra celor de la Verona, acasă, într-o partidă din etapa a 12-a.

În minutul 44 al partidei, Radu Drăguşin a fost surprins de fază în ofensivă şi a preferat să mai rămână câteva momente, înainte să se retragă pe linia de fund.

Radu Drăguşin rămâne cu picioarele pe pământ

Olandezul Haps, l-a văzut demarcat şi a înălţat un ”zmeu” în direcţia sa, la 11 metri de poartă, puţin lateral dreapta.

Internaţionalul român nu s-a pierdut cu firea şi a executat un voleu perfect, în forţă, în stilul antrenorului său, fostul campion mondial Alberto Gilardino, şi a marcat singurul gol al jocului.

Pentru Radu Drăguşin a fost primul gol marcat în Serie A, după 33 de partide în tricourile celor de la Juventus Torino, Sampdoria, Salernitana şi Genoa.

  • Drăguşin a adunat 54 de jocuri pentru Genoa, unde are 5 goluri marcate, însă doar 12 dintre partide au fost bifate în Serie A.

Fundaşul român s-a bucurat foarte mult pentru această reuşită, însă a declarat că va rămâne cu picioarele pe pământ în continuare şi va munci mai mult decât a făcut-o până acum, pentru a-şi continua progresul.

Simt o emoţie incredibilă după acest gol. Am fost aproape şi cu Salernitana, dar mai presus de toate sunt cele trei puncte obţinute de echipă.

Dedic golul familiei mele, iubitei mele, şi celor care mi-au fost alături în acest timp. Este o răsplată pentru munca pe care am depus-o în această perioadă.

Sunt tânăr şi trebuie să adun multă experienţă, să cresc şi să-mi îndeplinesc obiectivul: să devin cel mai bun.

Am crescut mult la Juventus şi a fost important să învăţ de la doi campioni precum Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini.

Sunt într-un moment bun, am multă încredere, dar nu trebuie să-mi pierd capul. Trebuie doar să lucrez la fel de mult în continuare”, a declarat Radu Drăguşin pentru Sky Sport Italia, imediat după meci.

  • 10.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoa- verona,  

viewscnt
Articole similare