Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Mai bine scoateţi VAR-ul!” Faza care a pus pe jar fotbalul din Italia! Milan, salvată de arbitrajul video de la o înfrângere umilitoare

VIDEO | ”Mai bine scoateţi VAR-ul!” Faza care a pus pe jar fotbalul din Italia! Milan, salvată de arbitrajul video de la o înfrângere umilitoare

Serie A

Comentarii

AC Milan nu a învăţat nimic din egalul cu Lecce de la începutul acestui an şi a repetat ”isprava” în această etapă, de data asta fiind la conducere până spre finalul partidei de pe Via del Mare.

”Diavolul milanez” a deschis scorul în sudul Italiei în minutul 28, prin reuşita lui Olivier Giroud. Şapte minute mai târziu, Reijnders a dublat avantajul echipei lui Pioli la capătul unei acţiuni personale de excepţie. Deşi Milan părea că se îndreaptă către o victorie confortabilă, trupa lui Roberto D'Aversa a restabilit egalitatea în doar patru minute, prin golurile lui Nicola Sansone şi Banda.

În minutul 90+4, arena de la malul Mării Adriatice a explodat la reuşita lui Roberto Picoli. Euforia a durat doar câteva minute, pentru că arbitrul Abisso a anulat reuşita jucătorului crescut de Atalanta pentru un fault premergător fazei la care a înscris.

Jucătorii lui Lecce au răbufnit la adresa ”centralului”, iar Milan a scăpat de o înfrângere care i-ar fi clătinat din temelii ”scaunul” lui Steafano Pioli.

  • ”Mai bine scoateţi VAR-ul!”, ”Doar aşa poate rămâne Milan în lupta pentru titlu!”, ”VAR-ul distruge fotbalul!”, au fost doar câteva reacţii după golul anulat al lui Roberto Piccoli.

În următoarea etapă, Milan va primi vizita Fiorentinei. Rossonerii sunt pe trei în Serie A, cu 23 de puncte după 12 meciuri, la cinci lungimi distanţă de liderul Internazionale, dar şi cu un meci în plus.

Afla mai multe despre: ac milanlecceserie a 

viewscnt
Articole similare