Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a luat foc când a povestit dialogul pe care l-a avut cu ”cel mai arogant” arbitru din România. ”Ce vreţi să spuneţi?/ Am mai mulţi ani de meserie decât ai tu de viaţă” | EXCLUSIV

MM Stoica a luat foc când a povestit dialogul pe care l-a avut cu ”cel mai arogant” arbitru din România. ”Ce vreţi să spuneţi?/ Am mai mulţi ani de meserie decât ai tu de viaţă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Horaţiu Feşnic a primit un val de critici şi după meciul dintre Farul şi Hermannstadt, în care nu l-a eliminat pe Mihai Popescu din tabăra gazdelor, după un fault criminal la Florin Bejan. Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu arbitrul pe care l-a acuzat în nenumărate rânduri că a greşit flagrant în meciul dintre Rapid şi FCSB din play-off-ul sezonului trecut, pierdut de roş-albaştrii cu 0-1.

La finalul meciului, Feşnic l-a eliminat pe Gică Hagi. ”Regele” l-a acuzat pe ”central” că nu a acordat un fault la faza premergătoare golului egalizator semnat de Hermannstadt, iar Mihai Stoica a vorbit despre atitudinea lui Horaţiu Feşnic, pe care l-a numit ”arogant”.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a rememorat un episod din toamna anului 2020, de la un meci jucat la Iaşi în perioada pandemiei de Coronavirus. La finalul jocului pierdut de roş-albaştrii cu 2-5, Mihai Stoica l-a întrebat pe Horaţiu Feşnic care a fost motivul pentru care l-a eliminat pe Darius Olaru şi i-a povestit un episod din perioada în care era oficial la Oţelul Galaţi, însă ”centralul” nu a rămas impresionat şi i-a răspuns cu ”aroganţă”.

MM Stoica, uimit de modul în care i-a răspuns Feşnic. ”Nu am văzut aşa aroganţă la nimeni”

”Am jucat un meci la Iaşi în pandemia. Ieşeau jucătorii din Covid, nu ştiam pe cine să luăm. Cei ce aveau rezultat negativ urcau în avion. Am pierdut 5-2, mai erau câteva minute şi Feşnic l-a eliminat pe Olaru pentru că a înjurat.

După meci, i-am spus aşa: Pot să îţi spun câteva cuvinte? Acum 30 de ani, la un meci la Piatra Neamţ, Porumboiu l-a eliminat pe Cătălin Mirea. (n.r. fost fundaş la Oţelul Galaţi). M-am dus după meci şi l-am întrebat: Nea Adi, de ce l-ai eliminat? Mi-a răspuns: ”Dacă era Vali Ştefan (n.r. unul dintre cei mai mari jucători din istoria Oţelului) mă făceam că nu aud, dar pe ăsta nici nu îl ştiam” (n.r. râde)

Feşnic mi-a spus pe un ton foarte arogant: ”Aşa, şi ce vreţi să spuneţi? Nu înţeleg. ”I-am spus: ”Am ani de meserie mai mulţi decât ai tu de când te-ai născut”.

Nu ştiu dacă ai auzit de Concetto Lo Bello (n.r. fost arbitru italian) a spus: ”Un arbitru mare vede bine, dar aude prost”. Nu am văzut aşa aroganţa la nimeni. Am vorbit cu Istvan Kovacs, despre care se spune că este arogant. Nu. A vorbit normal. Aşa ceva nu mi s-a întâmplat, şi este foarte tânăr”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbhoraţiu feşnicarbitraj 

viewscnt
Articole similare