Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, criză de nervi şi la interviu după egalul cu Hermannstadt: „Hai să vorbim despre domnul arbitru! N-am mai văzut atâta aroganţă”

Gică Hagi, criză de nervi şi la interviu după egalul cu Hermannstadt: „Hai să vorbim despre domnul arbitru! N-am mai văzut atâta aroganţă”

Farul Constanța

Comentarii

Farul a terminat la egalitate meciul cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Gică Hagi, criză de nervi şi la interviu după Farul - Hermannstadt 1-1: „Hai să vorbim despre domnul arbitru! N-am mai văzut atâta aroganţă”

„Marinarii” au condus cu 1-0, dar au fost egalaţi în prelungiri, iar Gică Hagi a fost eliminat după fluierul final. Antrenorul constănţenilor a fost extrem de nervos şi la interviu, iar arbitrul Horaţiu Feşnic nu a scăpat de furia „Regelui”.

„Se pare că nu gestionăm bine lucrurile. Chiar dacă am jucat bine până în minutul 60, dar n-are rost să vorbim despre echipa noastră astăzi. Trebuie să vorbim despre domnul arbitru. M-am dus la el să-l întreb de ce nu a dat fault la Larie, dacă tot avem VAR. A fost fault clar la Larie. Dacă se primeşte gol de la un fault, trebuie să revii, să întorci decizia.

De ce nu a dat fault l-am întrebat. Mi-a dat roşu direct, normal că după aia i-am zis şi eu câteva vorbe. Dar nu se poate aşa ceva, n-am mai văzut atâta aroganţă. Noi n-avem voie să comentăm nimic. Se terminase meciul şi e dreptul meu să mă duc să întreb de ce nu s-a dat fault. A fost 100% fault, de ce VAR-ul nu a dat? Dacă nu e aşa, înseamnă că am eu o problemă, nu înţeleg eu fotbalul. Arbitrii ditează rezultatele.

Trebuie să avem puterea să jucăm cum am făcut-o anul trecut. Când ai puterea mentală, fizică, tehnică, tactică, atunci câştigi. Nici cei care vin de pe bancă nu aduc nimic în plus şi asta nu-i bine”, a declarat Gică Hagi după meci.

Iată fază în urma căruia FC Hermannstadt a egalat pe final de meci la Ovidiu:

 

 

Afla mai multe despre: gica hagifarulhermannstadt 

viewscnt
Articole similare