Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu îi dă dreptate lui Gică Hagi după ce Hermannstadt a egalat pe final: „Mingea era deja la cei de la Farul!” | EXCLUSIV

MM Stoica nu îi dă dreptate lui Gică Hagi după ce Hermannstadt a egalat pe final: „Mingea era deja la cei de la Farul!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul a terminat la egalitate duelul de la Ovidiu cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

MM Stoica nu îi dă dreptate lui Gică Hagi după ce Hermannstadt a egalat-o pe Farul: „Mingea era deja la cei de la Farul!” | EXCLUSIV

Sibienii au fost conduşi cu 0-1, dar pe final de meci au reuşit să egaleze prin Baba Alhassan. Gică Hagi a cerut fault la faza anterioară, atunci când Larie a fost faultat în propriul careu, însă mingea a rămas la „marinari”, iar arbitrul nu a mai oprit jocul.

Managerul Farului a făcut scandal după meci, motiv pentru care a fost şi eliminat. MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, nu îi dă dreptate lui Gică Hagi însă, având în vedere că mingea era deja la Farul, care a încercat să continue jocul şi să profite de legea avantajului.

„Mingea era deja la cei de la Farul. Şi mie mi s-a explicat chestia asta, că şi eu m-am întrebat de ce nu se opreşte meciul la astfel de faze. Deci dacă tu ai câştigat mingea, s-a dus faza. Aşa explică arbitrii. Acum nu ştiu ce să zic, mingea nu a ieşit afară, deci e aceeaşi fază”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Declaraţiile făcute de Gică Hagi

„Se pare că nu gestionăm bine lucrurile. Chiar dacă am jucat bine până în minutul 60, dar n-are rost să vorbim despre echipa noastră astăzi. Trebuie să vorbim despre domnul arbitru. M-am dus la el să-l întreb de ce nu a dat fault la Larie, dacă tot avem VAR. A fost fault clar la Larie. Dacă se primeşte gol de la un fault, trebuie să revii, să întorci decizia.

De ce nu a dat fault l-am întrebat. Mi-a dat roşu direct, normal că după aia i-am zis şi eu câteva vorbe. Dar nu se poate aşa ceva, n-am mai văzut atâta aroganţă. Noi n-avem voie să comentăm nimic. Se terminase meciul şi e dreptul meu să mă duc să întreb de ce nu s-a dat fault. A fost 100% fault, de ce VAR-ul nu a dat? Dacă nu e aşa, înseamnă că am eu o problemă, nu înţeleg eu fotbalul. Arbitrii ditează rezultatele.

Trebuie să avem puterea să jucăm cum am făcut-o anul trecut. Când ai puterea mentală, fizică, tehnică, tactică, atunci câştigi. Nici cei care vin de pe bancă nu aduc nimic în plus şi asta nu-i bine”, a declarat Gică Hagi după meci.

Iată fază în urma căruia FC Hermannstadt a egalat pe final de meci la Ovidiu:

Afla mai multe despre: mm stoicagica hagifarulhermannstadt 

viewscnt
Articole similare