Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Iftime de a muta echipa la Suceava, dat peste cap! Fostul jucător al Stelei nu vede cu ochi buni mişcarea. ”Niciodată nu se va întâmpla”

Planul lui Iftime de a muta echipa la Suceava, dat peste cap! Fostul jucător al Stelei nu vede cu ochi buni mişcarea. ”Niciodată nu se va întâmpla”

Superliga

Comentarii

Rezultatele slabe înregistrate de FC Botoşani în acest sezon l-au făcut pe Valeriu Iftime să se gândească la o soluţie radicală: mutarea echipei în Suceava.

Ideea finanţatorului de la FC Botoşani nu este văzută cu ochi buni de Marin Barbu, fost jucător la Steaua la începutul anilor '80 şi în prezent observator de joc în Superligă.

”Magiun” este de părere că această mutare nu se poate realiza din cauza rivalităţii care există între Suceava şi Botoşani, iar în plus, primarul Ion Lungu nu ar accepta ca Foresta, clubul fanion al oraşului bucovinean, să fie umbrită de prezenţa unei alte echipe în localitate.

Planul lui Valeriu Iftime de a muta echipa la Suceava are şanse minime să se realizeze

”Hai, d-le, asta e ceva cu iz electoral! Nu o să ajungă niciodată Botoşaniul să joace la Suceava. În primul rând ştiţi rivalitatea Suceava-Botoşani. Eu zic că Botoşaniul n-o să vină la Suceava. Şi cred că nici domnul Lungu nu şi-ar da echipa la o parte să vină Botoşaniul la Suceava”, a spus Marin Barbu la Radio Top, citat de botosaneanul.ro.

Ce declara finanţatorul lui FC Botoşani în urmă cu trei săptămâni

"Cred că la Suceava se putea realiza mai mult dacă eram noi, adică eu, asociaţii mei, banii şi Primăria de aici. La Suceava e mai multă ambiţie, mai multă forţă în spate, mai multă împingere, sunt multe valori fotbalistice. La Botoşani, trăim pe paie, nu prea avem în spate glorii, cum sunt Goian şi alţi jucători care au cunoscut consacrarea plecând de la Suceava.

Asta creează o masă critică de a împinge lucrurile. La un moment dat, am vorbit cu primarul Ion Lungu, să ştiţi. Şi acum aş merge la Suceava! , spunea Valeriu Iftime, pentru Monitorul de Suceava.

FC Botoşani este ultima în Superligă, cu nouă puncte după 16 meciuri. 

 

 

Afla mai multe despre: superligăfc botoşanisuceavavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare