Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă schimbare de antrenor în Liga 2! A rezistat doar trei luni pe banca unei candidate la promovare

OFICIAL | O nouă schimbare de antrenor în Liga 2! A rezistat doar trei luni pe banca unei candidate la promovare

Liga 2

Comentarii

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul Chindiei Târgovişte. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului dâmboviţean.

”Mulţumim, Vasile Miriuţă! Astăzi, 15.11.2023, Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Vasile Miriuţă şi staff-ul său: Ionuţ Stelescu, Cristi Sandu şi Dorin Silaghi. Clubul nostru le mulţumeşte pentru munca depusă şi le doreşte mult succes!”, a notat Chindia Târgovişte, în comunicatul postat pe Facebook.

Înfrângerea de pe teren propriu cu CS Mioveni i-a fost ”fatală” lui Miriuţă, care a adunat în total 14 meciuri din postura de antrenor al Chindiei. 5 victorii, 3 egaluri şi 7 înfrângeri este bilanţul său.

Chindia are mari emoţii în lupta pentru play-off!

În acest an, gruparea din Târgovişte a retrogradat în Liga 2, după patru sezoane în care a evoluat doar pe prima scenă a fotbalului românesc. Încă din start, Chindia şi-a anunţat intenţiile de a reveni imediat în Superligă, însă misiunea nu este deloc simplă. După 13 etape, Chindia este pe locul 10, cu 17 puncte, la trei lungimi distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Concordia Chiajna.

După meciurile echipelor naţionale, Chindia va avea o deplasare complicată, pe terenul lui CS Tunari.

 

 

Afla mai multe despre: chindia târgoviştevasile miriuţăliga 2 

viewscnt
Articole similare