Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu "dă din casă". Secretul revelaţiei din Superligă: "Ştiu ce înseamnă să fie pregătit un jucător" | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu "dă din casă". Secretul revelaţiei din Superligă: "Ştiu ce înseamnă să fie pregătit un jucător" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a dezvăluit secretele pregătirii fotbaliştilor săi şi felul în care echipa nou-promovată a ajuns în apropierea zonei locurilor de play-off, după doar câteva luni de la revenirea în Superliga.

Antrenorul nou-promovatei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a dezvăluit secretul din spatele succesului echipei sale în acest sezon, în Superliga.

Oţelul, aproape de zona play-off-ului

După 16 etape disputate, Oţelul se află pe locul opt, cu 20 de puncte.

Gălăţenii se află la două puncte de Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul şase, ultimul loc care duce în play-off.

Dorinel Munteanu a vorbit la emisiunea Sport Report despre felul în care fotbaliştii echipei nou-promovate s-au pregătit pentru primul sezon în Superliga.

"Sunt din acelaşi curent, sunt la modă cu ce se întâmplă în fotbalul mondial. 10 zile le aloc pregătirii fizice, după facem cu mingea, dar 10 zile trebuie să se pregătească. În prima parte e muncă fizică şi după cu mingea.

Eu am fost în Germania şi ştiu ce înseamnă să fie un jucător pregătit, nu e şcoala veche. Vara şi iarna în Germania am făcut cantonamente la munte, până în 2004 s-a întâmplat, cât am jucat în Germania.

Noi suntem o echipă fără buget mare şi compensăm calităţile adversarilor, cum a fost UTA, cu calităţile noastre, cu organizarea, munca şi ce mai pregătesc eu." a declarat Dorinel Munteanu la emisiunea Sport Report.

Munteanu a vorbit şi despre viitorul stagiu de pregătire dar rămâne indecis despre locaţia acestuia, tehnicianul gălăţenilor este sigur de un lucru, faptul că jucătorii săi vor fi pregătiţi.

"Absolut, cu bani aş face aceleaşi lucruri. În această perioadă de pregătire mă gândesc dacă să mă duc în Turcia sau la munte. Încă mă gândesc, că trebuie să schimb programul, vacanţa fiind mai scurtă. Echipa va fi pregătită." a încheiat Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galati 

viewscnt
Articole similare