Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are ceva cu mine!” Patronul unei echipe din Superligă acuză. ”Preşedintele echipei adverse s-a dus după meci la arbitru”

”Are ceva cu mine!” Patronul unei echipe din Superligă acuză. ”Preşedintele echipei adverse s-a dus după meci la arbitru”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a rămas, şi după etapa 16-a, singura echipă din Superligă care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Moldovenii au fost protagonişti în ”thriller-ul” ultimei etape, încheiat la egalitate, scor 3-3 cu FC Voluntari, iar deşi echipa nu a reuşit nici de această dată să culeagă cele trei puncte, Valeriu Iftime nu şi-a îndreptat nemulţumirea către fotbaliştii formaţiei sale.

Iftime l-a făcut praf pe Szabolcs Kovacs. ”Pe unde ne prinde ne toacă. Vassaras mi-l trimite intenţionat”

Szabolcs Kovacs a fost la centru la partida dintre Botoşani şi FC Voluntari, iar deciziile sale l-au scos din sărite pe finanţatorul moldovenilor. Fratele lui Istvan Kovacs le-a acordat ilfovenilor două penalty-uri şi a împărţit un cartonaş roşu în fiecare tabără. 

Valeriu Iftime a invocat o fază din minutul 9, în care Eduard Florescu a fost agăţat în careul ilfovean, însă ”centralul” i-a acordat mijlocaşului echipei gazdă cartonaşul galben pentru simulare, deşi contactul a fost evident.

„Vă daţi seama că îmi revin foarte greu după acest thriller de la Botoşani, iar Szabolcs se pare că a dorit să fie el actorul principal al acestui meci. Nu înţeleg ce are cu Botoşani sau cu mine. Dacă i-am făcut ceva, atunci să iasă să ne spună public, dar aşa nu se mai poate. Pe unde ne prinde ne toacă de nu ne vedem. Şi Vassaras mi-l tot trimite pe la meciuri. Nu înţeleg de ce. Păi tu vezi că eu ies şi îl contest de câte ori am ocazia, iar tu tot pe el mi-l trimiţi?”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Accident sau rea-voinţă? Patronul Botoşaniului crede că este ”săpat” de Vassaras

”Nu pot uita nici meciul cu Oţelul Galaţi. Nu mai are rost să vă spun că ne-a făcut şi la Galaţi că iar mi se face rău. Dar să arbitrezi greşit cu o aşa plăcere eu nu am mai văzut în viaţa mea. Luaţi şi voi fazele să le revedeţi. În careul lui Voluntari, Florescu este pus jos, se aude lovitura, jucătorii de la Voluntari vorbeau între ei că l-au lovit, iar Szabolcs îi dă galben lui Florescu al meu. Incredibil! Chemaţi-l domnilor la monitor să revadă şi el faza, de ce am mai adus VAR-ul în România?

Apoi, după nu ştiu câte minute de joc cei de la VAR decid să îi spună în cască să întrerupă meciul şi să se ducă să revadă o fază la monitor. El merge, o revede şi dă 11 metri, iar în finalul meciul îmi pune capac de era să pună şi flori pe noi, dar noroc cu Ducan în poartă”, a adăugat Iftime.

Iftime acuză: ”Un oficial de la Voluntari s-a dus în vestiarul arbitrilor”

”Le dă celor de la Voluntari cu o plăcere incredibil de mare o lovitură de la 11 metri după ce revede la monitor o ciupitură pe călcâi şi era să pună de tot florile pe noi. Însă, Ducan al meu a apărat şi am salvat un punct dintr-un meci pe care meritam să îl câştigăm. Şi apoi am aflat şi un alt lucru. După meci mi-au zis ai mei că preşedintele de la Voluntari sau un conducător de la ei, nu ştiu exact cine, s-a dus în vestiarul arbitrilor. Ce a căutat acel om la arbitri în vestiar? Se plângeau ei de arbitraj sau ce. Eu nu mă simt bine şi chiar vreau să fim arbitraţi corect în lupta noastră pentru salvarea de la retrogradare?”, a concluzionat Iftime.

FC Botoşani este pe ultimul loc în Superligă, cu 9 puncte după 16 etape.

Afla mai multe despre: fc botoşanivaleriu iftimefc voluntari 

viewscnt
Articole similare