Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Râdeau de el că face cantonamente la Slănic Moldova.” Basarab Panduru le dă o palma criticilor lui Dorinel Munteanu. ”Este meritul antrenorului”

”Râdeau de el că face cantonamente la Slănic Moldova.” Basarab Panduru le dă o palma criticilor lui Dorinel Munteanu. ”Este meritul antrenorului”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a elogiat munca depusă de Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi. Expertul Orange Sport i-a luat apărarea ”Neamţului”, pe seama căruia pune succesul gălăţenilor din ultimii ani.

Revenit la Galaţi după 10 ani, Dorinel Munteanu a promovat succesiv cu Oţelul, din Liga 3 până în Liga 1, şi a împlinit visul unui oraş care nu mai văzuse fotbal de primă ligă de opt ani. Nu mai este niciun secret faptul că fostul component al ”Generaţiei de Aur” este adeptul pregătirii fizice, iar formaţia antrenată de "Neamţ" este, practic, oglinda sa, din perioada în care juca fotbal.

Fără nume mari în lot, Oţelul a speriat granzii Superligii şi a cedat doar într-un meci în Superligă, contra FCSB-ului, partidă în care a avut două bare şi alte şanse de a obţine un punct. Roş-alb-albaştrii se află pe locul opt în clasament, iar acest lucru nu se datorează calităţilor individuale pe care le au jucătorii, ci a muncii şi efortului arătat în teren de gălăţeni.

Dorinel Munteanu a ştiut care este ”singura şansă” a Oţelului. ”Râdeau de el că face cantonament la Slănic Moldova”

Inviat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru le-a dat o palmă celor care au râs de cantonamentele montane interne propuse de Dorinel Munteanu. Expertul a susţinut că ”Neamţul” a ştiut de la bun început că, doar prin efort fizic ieşit din comun, Oţelul poate să acumuleze puncte.

Dan Udrea: Când punem pe hârtie valorea lotului, nu înseamnă că la finalul anului ăla ar fi clasamentului, pentru că, dacă ar fi aşa, Oţelul ar fi trebuit să fie pe ultimul loc acum.

Bogdan Cosmescu: Pe departe. Niciun punct. 

Basarab Panduru: Eu am spus după primele etape că cele mai slabe echipe sunt Iaşi şi Oţelul, dar echipele alea o să facă treabă doar datorită antrenorilor, pentru că sunt singurii care pot face puncte cu acei jucători, altfel nu ai cum. Mă crezi că mulţi râdeau de el (n.r de Dorinel Munteanu) că <<Băi, din 1970 nu a mai făcut nimeni cantonament la Slănic Moldova. Din 1970 nu a mai făcut nimeni ture de alergare de 1000 de metri>>

Bogdan Cosmescu: Şi acum aleargă de rup. Fac pressing până în poarta adversarilor.

Basarab Panduru:  Pentru că Dorinel a ştiut că asta este singura şansă a lor. Să alerge mai mult decât adversarii.

Oţelul este pe opt în Superligă, cu 14 puncte după 11 jocuri. În etapa următoare. gălăţenii vor primi vizita Farului.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare