Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus să dea cu cârpa în detenţie: ”Bă, o să avem probleme cu ei!”. Cum a reacţionat patronul FCSB-ului

Gigi Becali, pus să dea cu cârpa în detenţie: ”Bă, o să avem probleme cu ei!”. Cum a reacţionat patronul FCSB-ului

Fotbal intern

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a povestit cum a fost pus să dea cu cârpa pe vremea în care se afla în detenţie, pentru a le face unora pe plac.

Gigi Becali a făcut închisoare în perioada 20 mai 2013 - 3 aprilie 2015, în dosarul despre schimbul de terenuri cu MApn-ul, plus dosarul ”Valiza”.

Gigi Becali nu se lasă intimidat uşor: ”Mâncaţi voi cârpa!”

La un an distanţă de la decizia executorie, Gigi Becali era integrat în câmpul muncii la Academia Hagi, pentru a-şi mai reduce din pedeapsă.

În perioada petrecută la Ovidiu, la Academia lui Gică Hagi, omul de afaceri, unul dintre cei mai influenţi şi bogaţi români ai momentului, a fost sfătuit să pună mâna pe cârpă şi să facă curat la locul de muncă, deoarece urmează un control al Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sugestia nu a fost primită cu prea multă bucurie de Gigi Becali, care a reacţionat în stilul caracteristic, după cum chiar latifundiarul a povestit.

Cum îmi spunea mie, că vine controlul de la ANP (n.r. - Administraţia Naţională a Penitenciarelor): `Domne ia şi tu o cârpă`. Când eram la Academie, la Hagi .

Mi-a dat cârpa, iar eu i-am aruncat-o în faţă: `Eu sunt Becali, bă. Eu nu şterg cu cârpa. Luaţi voi şi mâncaţi cârpa, tu cu directorul de la ANP`. Şterg eu?

`Hagi m-a angajat aici că eu să fac scheme de joc, tactică, pentru că sunt priceput la fotbal, nu că ştiu să şterg bine cu cârpa`. Era unu ”Make”: `Bă, că o să avem probleme cu ei`. `Cu cine mă?`

Era unul Movilă sau nu mai ştiu cum îl chema. `Bă, dacă dau mâna cu el, nu ar trebui să se mai spele pe mână toată viaţa. Să zică la nepoţi că a dat mâna cu Becali. Cum să facă figuri cu mine, mă?`”, a povestit Gigi Becali, marţi, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becalianpacademia hagi,  

viewscnt
Articole similare