Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a desfiinţat arbitrajul de la FCSB-”U” Cluj şi l-a atacat, din nou, pe Kyros Vassaras. ”Suntem sclavi. Pleacă în Grecia cu mizeriile tale”

Gigi Becali a desfiinţat arbitrajul de la FCSB-”U” Cluj şi l-a atacat, din nou, pe Kyros Vassaras. ”Suntem sclavi. Pleacă în Grecia cu mizeriile tale”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali îşi continuă războiul cu Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Latifundiarul din Pipera a comentat meciul dintre FCSB şi ”U” Cluj şi a avut un discurs acid la adresa arbitrajului.

FCSB a remizat cu ”U” Cluj, scor 2-2, la capătul unei partide în care vicecampioana putea beneficia de două lovituri de pedeapsă. Finanţatorul FCSB-ului a spus că, echipa sa a fost privată de un penalty categoric, la duelul dintre Bogdan Mitrea şi Alex Băluţă, din finalul primei reprize, în urma căruia Ionuţ Coza i-a acordat fotbalistului echipei gazdă cartonaşul galben pentru simulare.

Gigi Becali continuă să îi ceară demisia lui Kyors Vassaras. ”Du-te, ma, acasă, în Grecia la tine” 

Becali şi-a continuat tirada la adresa fostului arbitru FIFA, care acum se află în fruntea CCA, şi a declarat că elenul este principalul responsabil pentru greşelile de arbitraj ce o defavorizează pe FCSB.

”(n.r. E o bucurie că a dat gol Dawa?) Ce bucurie, mă? I-a venit mingea în cap şi a dat gol. Ce mare lucru. Bucuria este că joacă echipa şi trebuie să luăm nişte măsuri şi să jucăm şi împotriva ghinionul şi arbitrului. Că am avut penalty la Băluţă, dar a dat galben.

Dacă şi Haţegan.. înseamnă că astea sunt. N-ai ce să faci. El e grec (n.r. Vassaras), e superior, noi suntem sclavi. Am ajuns la concluzia că numai prin politică poţi să schimbi mizeriile din România. Se infiltrează ei, se caţără, n-ai cum altfel. Du-te, mă, acasă, în Grecia la tine. Mă, pleacă, mă acasă cu mizeriile pe care le faci. El tot degeaba. 11 metri clar la Băluţă, el dă galben. Ce vrei sa facem?”, a spus Gigi Becali, în ziua de după meciul cu ”U” Cluj.

VIDEO cu faza la care Băluţă a cerut penalty

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliuniversitate cluj 

viewscnt
Articole similare