Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe preferatul său după derby-ul cu Dinamo: „Ţine, mă, mingea frumos şi pasează!”

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe preferatul său după derby-ul cu Dinamo: „Ţine, mă, mingea frumos şi pasează!”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să înregistreze un nou succes în Superligă, 1-0, chiar cu rivala Dinamo.

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe preferatul său după victoria cu Dinamo: „Ţine, mă. mingea frumos şi pasează!”

După meci, Gigi Becali a ţinut să-i atragă atenţia lui Siyabonga Ngezana, unul dintre fotbaliştii săi preferaţi de la FCSB. Stopper-ul a greşit multe pase pe final de meci, iar finanţatorului de la FCSB nu i-a picat deloc bine acest lucru.

Cu toate acestea, Becali a scos din nou în evidenţă calităţile fundaşului african şi spune că are în continuare încredere în serviciile sale.

„Păi n-ai ce să spui, buni. Numai că pe final Ngezana nu mi-a plăcut că dădea în ele: bufa-bufa! Stai, mă, e mingea la tine. Nu te atacă nimeni. Păi ţine mingea frumos şi pasează.

În rest, el are foarte mare viteză, forţă, îmi place foarte mult Ngezana. Nu se ştie cine va juca. Când ăla, când ăla, când ăla, când ăla, ca să vedem cine e mai bun dintre ei”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

„FCSB a fost o echipă mică, a jucat la ciupeală!” Reacţie dură după derby-ul de pe Arena Naţională cu Dinamo

Vivi Răchită a criticat dur strategia abordată de liderul din clasament, catalogând-o pe echipa viecampioană drept „echipă mică”.

„Ştii cu cine joacă FCSB în etapa următoare? Cu Oţelul. Poate conduce Oţelul cu 1-0, se retrage echipa lui Dorinel şi se termină 1-0. Să vezi ce îi face Gigi. ‘Ia uite, bă. Eu l-am învăţat pe ăsta’. Nu au avut un joc de echipă, de atac contra lui Dinamo. 

La FCSB, construcţia nu pleacă de pe linia de fund. Aici este problema. Cei doi fundaşi centrali nu îşi asumă riscuri. În repriza a doua am văzut o ieşire a lui Ngezana la intercepţie în tuşă şi a dat-o direct cu latul afară.

Adversarul era la vreo 5-6 metri de el. În loc să intre în posesia mingii, să încerce să construiască. FCSB s-a comportat în repriza a doua ca o echipă mică. Conduc cu 1-0, cu o echipă de pe penultimul loc şi au jucat la ciupeală, s-au apărat.

Dinamo a avut câteva voleuri, cel al atacantului lateral şi al lui Ghezali. Putea să se termine cum s-a terminat cu U Cluj. Înnebunea Gigi”„ a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalingezanafcsb 

viewscnt
Articole similare