Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bölöni l-a găsit pe ”Kinglsey Coman” din Superligă. ”Mergem să vedem cum joacă. Cine e impresarul lui?”

Bölöni l-a găsit pe ”Kinglsey Coman” din Superligă. ”Mergem să vedem cum joacă. Cine e impresarul lui?”

Ligue 1

Comentarii

Ladislau Boloni l-a asemănat pe Florinel Coman cu Kinglsey Coman, extrema de 65.000.000 de euro a lui Bayern Munchen. Antrenorul lui Metz l-a lăudat pe fotbalistul lui Gigi Becali şi a dat de înţeles că îi va monitoriza evoluţiile de la echipa naţională, atât la jocurile amicale programate la anul, cât şi la turneul final din Germania.

Gigi Becali se poate umple de bani! Ladislau Boloni l-a comparat pe Florinel cu extrema lui Bayern

”Lotzi” Boloni a dezvăluit că s-a ferit în ultimii ani să colaboreze cu fotbalişti români, de teama de a nu fi acuzat de subiectivism de suporteri şi conducere. 

(”n.r. Este vreun jucător din Superligă care să vă placă?”) Nu am urmărit atât de mult. Mie îmi este tare frică să mă apropii de jucători din ţară, deoarece, Doamne fereşte, dacă nu fac vreun miracol (n.r. jucătorii români), aş putea fi acuzat de suporteri sau conducere (n.r. lui Metz).

Dacă aş face aşa ceva, atunci ar trebui să cunosc jucătorul perfect. Eu am luat jucători români, Costin Lazăr la PAOK, Marius Niculae la Sporting, dar pe acei jucători îi cunoşteam. Niculae a fost în mâna mea la echipa naţională. Ştiam caracterul lui, munca lui. Aveam curajul să îl iau. Acum, este normal, sunt puţin mai îndepărtat de jucătorii român. 

Trebuie să îmi dea rezultat imediat (n.r. jucătorii români) şi îmi e teamă că nu aş reuşi”, a spus Boloni, la Fanatik.

Boloni s-a declarat interesat de clauza lui Coman. ”Nu este mare”

”(n.r. despre Florinel Coman) Vorbeam despre jucătorii de la echipa naţională. Concluzia a fost că seamănă cu francezul, şi nu doar la nume, cel care joacă la Bayern (n.r. Kignsley Coman), şi au cam acelaşi stil şi acelaşi post, doar că unul dintre ei joacă la Bayern. Lui Florinel Coman îi place profunzimea, poate face diferenţa. EURO 2024 va fi un examen important pentru el.

(n.r. Are clauză de reziliere de 5.000.000 de euro, dar Gigi Becali îl dă cu 4.000.000) Cred că este un preţ normal, dar trebuie găsit şi cumpărătorul. Nu este mare, dar nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră. Este deosebit de greu.

Mergem la meciurile amicale să vedem cum joacă şi încercăm, dar nu cred că aş putea să negociez cu patronul. Cine este impresarul lui? De unde este? Din Brăila? Atunci îi vom aduce cadou nişte icre negre (n.r. râde)”, a adăugat tehnicianul.

Afla mai multe despre: metzboloniflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare