Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Undă verde pentru un nou stadion modern în Bucureşti, cu 25.000 de locuri! Ionuţ Lupescu a participat la şedinţă

Undă verde pentru un nou stadion modern în Bucureşti, cu 25.000 de locuri! Ionuţ Lupescu a participat la şedinţăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Ministerul Dezvoltării anunţă, marţi, că a avizat indicatorii tehnico-economici pentru construirea arenei multifuncţionale Dinamo Bucureşti, pentru meciuri de fotbal şi rugby, cu o valoare avizată de 854,5 milioane de lei. De asemenea, s-au avizat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui stadion de 30.000 de locuri la Timişoara.

Undă verde dinspre Ministerul Dezvoltării pentru stadionul Dinamo şi cel din Timişoara

Potrivit Ministerului Dezvoltării, ministrul Adrian-Ioan Veştea şi managerul sportiv pentru consiliere al CS Dinamo Bucureşti, Ionuţ Lupescu, au participat, marţi, la şedinţa Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, în cadrul căreia au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncţionale pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti şi a unui stadion în municipiul Timişoara.

Stadionul Dinamo, cu o valoare avizată de 854,5 milioane de lei, va fi destinat meciurilor de fotbal şi celor de rugby şi va avea 25.059 de locuri în tribune, două parcări, spaţii de cazare cu 80 de locuri, un spaţiu expoziţional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spaţii de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo Bucureşti, precum şi un centru de recuperare pentru sportivi.

Stadionul din Timişoara are o valoare avizată de 836,9 milioane de lei, va dispune de 30.000 de locuri în tribune şi va putea găzdui şi alte tipuri de evenimente, non sportive, de tipul spectacolelor sau concertelor.

În perioada următoare, indicatorii tehnico-economici vor fi supuşi aprobării în şedinţa Comitetului interministerial, după care proiectele de acte normative vor fi incluse pe agenda unei viitoare şedinţe de Guvern, precizează sursa citată.

Afla mai multe despre: stadion dinamostadion timisoaraionut lupesc 

viewscnt
Articole similare