Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am arătat jalnic! Mi-a fost ruşine”. Patronul din Superligă pune piciorul în prag la echipa sa: ”Dacă rămâne aşa, nu avem speranţe”

”Am arătat jalnic! Mi-a fost ruşine”. Patronul din Superligă pune piciorul în prag la echipa sa: ”Dacă rămâne aşa, nu avem speranţe”

Superliga

Comentarii

O echipă din Superligă este în pragul unor schimbări importante la nivelul clubului, după eşecul suferit în etapa recent încheiată.

Sepsi a pierdut cu FCU Craiova 1948, scor 1-2, în etapa a 17-a din Superligă, iar Laszlo Dioszegi a reacţionat dur.

”Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o şedinţă”

Finanţatorul clubului din Sfântu Gheorghe a criticat jocul echipei sale, despre care a precizat că a arătat ”jalnic”, mai ales în repriza a doua.

Astfel că nu are de gând să stea cu mâinile în sân şi a subliniat că vor exista schimbări majore la formaţia sa în cele ce urmează.

Este de aşteptat ca una dintre schimbări să-l vizeze inclusiv pe antrenorul Liviu Ciobotariu.

”Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulţumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren şi aceea nu a fost Sepsi. Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă.

Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut şi azi şi în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic. Trebuie schimbat ceva, aşa nu mai merge. Dacă rămâne aşa, nu avem speranţe că se schimbă ceva.

În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din minutul 45 n-am mai jucat nimic. Parcă nici forţă n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost ruşine să văd repriza a doua.

Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o şedinţă, în 2-3 zile se va decide totul. Nu iau decizii la cald, nu pot să spun momentan nimic 100%, dar este clar că trebuie un şoc la echipă. Avem nevoie de o schimbare”, a declarat Dioszegi, conform Iamsport.

Liviu Ciobotariu a fost instalat pe banca lui Sepsi în vara acestui an şi după un început foarte bun de sezon, a venit şi o serie de rezultate negative, iar lucrurile sunt acum în aer. Rămâne de văzut ce va decide Laszlo Dioszegi cu privire la echipa sa.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare