Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | O nouă forţă în Superligă: 7 transferuri şi antrenor străin pentru titlu!

BREAKING | O nouă forţă în Superligă: 7 transferuri şi antrenor străin pentru titlu!

Superliga

Comentarii

O nouă forţă e gata să apară în Superliga României cu transferurile care se pregătesc în perioada de mercato din iarnă. Dan Şucu, patronul Rapidului, a dezvăluit că, după ce l-a adus pe Cristiano Bergodi, echipa din Giuleşti negociază cu şapte jucători din străinătate.

Eşecul cu U Cluj de pe teren propriu l-a motivat pe Dan Şucu să aducă întăriri la Rapid, echipă care s-a metamorfozat după ce a promovat în Superliga României. Conducerea Rapidului trece la fapte, iar Şucu a anunţat că echipa se află în negocieri cu nu mai puţin de şapte jucători.

Dan Şucu: "Negociem cu 6-7 jucători, toţi străini de nivel internaţional"

Toţi sunt străini, nu e vorba de niciun fotbalist român, a anunţat Dan Şucu. Asta după ce Rapid s-a interesat de aducerea lui Marius Ştefănescu de la Sepsi! Fără să dea nume, omul de afaceri a spus că îşi doreşte întăriri în linia de mijloc, dar şi în atac. Ca atare, Şucu, Angelescu şi Niculae au dat deja startul negocierilor.

Dan Şucu nu vrea ca Rapid să mai păţească ce a păţit în partida pierdută cu U Cluj, după ce giuleştenii au condus cu 2-0.

”În momentul de faţă suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbalişti de nivel internaţional, fotbalişti care au jucat sau joacă la echipele lor naţionale, vrem să întărim lotul mai ales în atac şi în linia de mijloc. E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele, trebuie să fim puternici din apărare şi până acolo când ne creăm ocazii pentru a marca cât mai multe goluri, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat în partida cu Universitatea Cluj.

Negocierile sunt puternice în momentul de faţă, vrem să aducem jucători, vă promit că vor veni fotbalişti numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câştigarea titlului. Nu mă întrebaţi nume, nu eu mă ocup de partea tehnică, dar ştiu că sunt jucători valoroşi cu care se discută şi promit că vor fi surprize plăcute. Referitor la jucători, la fotbalişti, se simt absenţele, o absenţă importantă care a contat a fost cea a lui Oaidă, jucător care dădea mare echilibru la centru terenului”, a spus Dan Şucu, la Fanatik.

Andrei Borza, Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Kevin Soni, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Claudiu Micovschi, Juhvel Tsoumou şi Cătălin Cîrjan sunt jucătorii pe care Rapid i-a transferat în perioada de mercato din vară.

Tot în vară, italianul Cristiano Bergodi a fost adus la echipă pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu, plecat în Azerbaijan la Neftchi Baku.

Afla mai multe despre: rapidtransferuridan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare