Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Real Madrid a ales antrenorul pentru sezonul viitor! Contract până în 2026

BREAKING NEWS | Real Madrid a ales antrenorul pentru sezonul viitor! Contract până în 2026

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a decis în privinţa postului de antrenor pentru viitorul clubului. Şefii de pe "Santiago Bernabeu" îl vor în continuare pe Carlo Ancelotti, italianul care a adus a 14-a Ligă a Campionior la Madrid în urmă cu două sezoane şi care este dorit de naţionala Braziliei.

În ciuda informaţiilor care îl dădeau pe Carlo Ancelotti la naţionala Braziliei în 2024, când îi expiră actuala înţelegere cu Real Madrid, se pare că italianul are viitorul legat tot de Real Madrid. Cel puţin asta este dorinţa conducerii clubului din capitala Spaniei.

Real Madrid îi oferă lui Carlo Ancelotti prelungirea contractului până în 2026

Presa din Spania a aflat intenţiile celor de la Real Madrid în privinţa lui Carlo Ancelotti, antrenorul italian care i-a luat locul lui Zinedine Zidane pe banca tehnică în 2021. Florentino Perez vrea să-l convingă pe Ancelotti să spună "da" unei noi oferte din partea Realului.

Concret, se pare că şefii lui Real Madrid îi vor propune prelungirea contractului lui Carlo Ancelotti pentru încă două sezoane, cu actuala înţelegere care se pregăteşte să expire în vara lui 2024. Relevo susţine că Real Madrid aşteaptă "da"-ul lui Ancelotti până la finalul lui 2023.

Astfel, Real Madrid vrea să asigure continuitatea băncii tehnice pe "Santiago Bernabeu", chiar dacă Ancelotti este dorit de naţionala Braziliei, unde i-ar pregăti pe Neymar, Vinicius Jr. sau Casemiro. Şefii federaţiei din "Ţara Cafelei" îl vor pe italian pentru Copa America 2024, dar este de aşteptat ca Ancelotti să semneze cu Real Madrid până în vara lui 2026.

Afla mai multe despre: real madridcarlo ancelottiantrenorflorentino perez 

viewscnt
Articole similare