Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, după eşecul cu U Craiova 1948: ”Când pierzi în minutul 90+2 e greu de explicat!”

Liviu Ciobotariu, după eşecul cu U Craiova 1948: ”Când pierzi în minutul 90+2 e greu de explicat!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

U Craiova 1948 a reuşit să o învingă pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (1-1), luni, 27 noiembrie, într-o partidă din etapa a 17-a din Superligă.

Golurile oltenilor au fost semnate de către Vladislav Blănuţă (min. 10) şi Leo Lacroix (min. 90+2), în timp ce reuşita covăsnenilor a fost bifată de Cosmin Matei (min. 30).

Liviu Ciobotariu, după o nouă înfrângerere a lui Sepsi: ”Am făcut greşeli foarte mari!”

În urma acestui rezultat, FCU Craiova rămâne pe locul 14, cu 18 puncte, în timp ce Sepsi se menţine pe locul 10, cu 20 de puncte.

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat că nu înţelege de ce jucătorii săi au evoluat atât de slab în acest meci, deoarece în pregătire au arătat foarte bine.

În prima repriză ne-am mişcat bine, dar repriza a doua a aparţinut în totalitate oltenilor. Încă o dată, inexplicabile greşelile făcute. Nu trebuia să le facem vreodată. Nu am fost destui de agresivi în zona de mijloc, unde adversarul a pasat cu lejeritate, a dus mingea pe margine şi de acolo ne-au creat foarte multe probleme.

Când pierzi în minutul 90+2 e foarte greu de explicat. Mă aşteptam la mai mult de la echipa mea azi. Nu putem juca o singură repriză. Nu am înţeles de ce în repriza secundă nu am mai pasat între linii, în spaţii. Parcă ne-am blocat, am greşit toate pasele. Greşeli mari.

Aveam mari aşteptări la meciul de astăzi, pentru că au fost două săptămâni în care echipa a arătat foarte bine, s-a pregătit bine. Şi când a venit examenul oficial, am arătat foarte puţin.

Vine o situaţie grea. Sunt foarte multe echipe la acelaşi număr de puncte. Un campionat echilibrat. Suntem apropiate şi  lupta va fi foarte foarte grea.

Mai sunt jocuri. Mai sunt multe jocuri, dar odată ce trec etapele şi nu vin punctele devine îngrijorător.

În momentul de faţă, trebuie să ne pregătim mai bine. După rezultatul de astăzi, înseamnă că trebuie să facem mult mai mult, faza de finalizare, dar şi aceste probleme pe faza defensivă. Practic, încă o dată, au fost greşeli de poziţionare pe care le faci la copii şi juniori”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: craiova - sepsiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare