Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul antrenor care îi întoarce spatele lui Dinamo, după plecarea lui Burcă! ”Nu mă mai întorc niciodată”

Primul antrenor care îi întoarce spatele lui Dinamo, după plecarea lui Burcă! ”Nu mă mai întorc niciodată”

Superliga

Comentarii

Dinamo a anunţat oficial despărţirea de Ovidiu Burcă, la două zile după înfrângerea din derby-ul cu FCSB. Oficialii alb-roşiilor au luat această decizie, presaţi atât de glasul suporterilor, cât şi de situaţia critică din clasament.

Dario Bonetti nici nu vrea să audă de Dinamo: ”M-au folosit de prea multe ori!”

Sorin Coleag şi Iulian Mihăescu, secunzii lui Ovidiu Burcă, vor asigura interimatul, însă conducerea lui Dinamo va opta, cel mai probabil, să găsească un atrenor cu experienţă pentru a remedia situaţia delicată pe care o traversează ”câinii”.

Italianul Dario Bonetti, antrenorul alături de care Dinamo a reuşit ”minunea de la Liberec” din 2009, a exclus cu desăvârşire posibilitatea de a reveni pe banca alb-roşiilor. Fostul fundaş al lui Juventus deplânge probelmele ”câinilor”, însă nu îşi poate imagina scenariul celui de-al patrulea mandat la Dinamo.

”„În România chiar nu e atât de complicat să organizezi un club şi să faci o echipă. Nu e Italia, Anglia sau altă ţară, unde trebuie mulţi bani şi jucători de mare valoare. Ce pot să mai spun? Am urmărit situaţia şi e deja prea mult. Nimic nu s-a schimbat!”, a spus Dario Bonetti, pentru Fanatik.

Conflictul cu Iuliu Mureşan din 2021 a umplut paharul pentru Bonetti. ”Nu mai vin niciodată”

În 2021, Dario Bonetti a fost dat afară de Dinamo, după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, scor 0-6, ca urmare a unui conflict cu Iuliu Mureşan, preşedintele alb-roşiilor de la acea vreme.

”Nici nu am putut să mă uit la meci când ştiu că Dinamo e din nou pe locul 15 în clasament şi poate retrograda din nou. Nu mă mai întorc niciodată. M-au folosit de prea multe ori.

Dacă aveam posibilitatea să rămân la Dinamo din 2010 pentru câţiva ani, Dinamo ar fi avut acum 3-4 titluri şi ar fi jucat în Champions League. Sunt prea obosit ca să le mai permit să mă folosesc. Chiar e prea mult”, a adăugat italianul.

Dario Bonetti a pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri, în 2009, 2012 şi 2021.

 

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligădario bonetti 

viewscnt
Articole similare