Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atunci probabilitatea să retrogradeze este foarte mare". Ionuţ Negoiţă a spus singura şansă de scăpare pentru Dinamo: "Ovidiu Burcă a făcut o treabă bună"

"Atunci probabilitatea să retrogradeze este foarte mare". Ionuţ Negoiţă a spus singura şansă de scăpare pentru Dinamo: "Ovidiu Burcă a făcut o treabă bună"

Dinamo București

Comentarii

Fostul acţionar de la Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a comentat ultimele evenimente din jurul clubului alb-roşu. Ameninţaţi cu retrogradarea, "câinii" s-au despărţit de antrenorul Ovidiu Burcă.

Şansa pe care Dinamo nu trebuie s-o rateze! Ionuţ Negoiţă ştie cum echipa poate evita retrogradarea

Ionuţ Negoiţă continuă să urmărească acţiunea din Superliga, iar atenţia sa este în continuare asupra lui Dinamo, clubul de la care s-a retras în 2017. 

Dacă în perioda sa Dinamo a fost aproape să câştige titlul, care a ajuns în cele din urmă la Viitorul Constanţa, acum echipa este pe penultimul loc în campionat. 

"Nu sunt genul care să-mi doresc să mă regrete (n.r. - suporterii). Este mai uşor să ajungi sus decât să te menţii. E mai uşor să promovezi în Liga 1 decât să rămâi acolo. Dacă nu se face ceva în această iarnă, adică trei, patru jucători adevăraţi, probabilitatea să retrogradeze este foarte mare. 

El (n.r. - Ovidiu Burcă) a făcut o treabă bună. Din păcate, antrenorul de obicei plăteşte. Antrenorul lucrează cu materialul pe care îl are. Cred că a făcut destul de multe lucruri bune cu ce a avut la dispoziţie, dar fără investiţii şi transferuri nu are nicio şansă. 

Poate financiar stau bine, dar nu ştim noi. O unire cu CS Dinamo? E complicat. Nu prea cred că ar fi o soluţie", a declarat Ionuţ Negoiţă. 

Ovidiu Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti anunţă, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon din Liga 1, în care nu mulţi antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. El a produs o promovare surprinzătoare, dar linia de clasament din Superliga este slabă. 

Dinamo Bucureşti este pe locul 15 în Superliga, cu 10 puncte acumulate, după 17 meciuri. 

Afla mai multe despre: ionut negoitaionut negoita dinamodinamo superligaovidiu burca dinamo 

viewscnt
Articole similare