Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E oficial! Ionuţ Negoiţă s-a întors în fotbalul românesc. ”E o onoare!”

BREAKING | E oficial! Ionuţ Negoiţă s-a întors în fotbalul românesc. ”E o onoare!”

FC Voluntari

Comentarii

Fostul patron al celor de la Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, s-a întors în fotbal!

Omul de afaceri a decis să se implice financiar la FC Voluntari, club de Superligă, prin firma sa HILS Development, unul dintre cei mai mari dezoltvatori imobiliari din Capitală.

  • Brandul HILS a fost fondat în 2018, de Ionuţ Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă se implică la FC Voluntari

Contractul dintre FC Voluntari şi HILS a fost oficializat miercuri, 22 noiembrie, şi este valabil pentru sezonul 2023/2024, cu opţiune clară de prelungire dacă lucrurile vor merge în direcţia dorită.

În situaţia în care tot mai puţini parteneri doresc să colaboreze cu lumea fotbalului,  FC Voluntari a reuşit să atragă unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa imobiliară. 

Astfel, HILS Development se alătură proiectului clubului nostru,  proiect care prezintă stabilitate şi seriozitate ,şi totodată doreşte să participe la dezvoltarea clubului pe toate palierele,  inclusiv cel juvenil”, a declarat Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari.

De asemenea, Bogdan Bălănescu a fost implicat şi el la Dinamo, în trecut, unde a ocupat mai multe funcţii. Acesta a rămas în relaţii foarte bune cu Ionuţ Negoiţă şi iată că s-a ajuns la o nouă colaborare, sub o nouă ”umbrelă”.

Ionuţ Negoiţă a declarat, în urmă cu ceva timp, că nu se va mai implica niciodată în fotbalul românesc, mai ales la un alt club în afara lui Dinamo.

Se pare că, între timp, omul de afaceri şi-a schimbat opinia, iar orizonturile sale arată diferit.

Credem că este de datoria noastră să ne implicăm în comunitate dincolo de dezvoltările rezidenţiale, iar sportul este şi va rămâne un element important în viaţa românilor.
Am încredere în sportul românesc, în fotbalul românesc şi voi continua să îl susţin ori de câte ori am ocazia.

Parteneriatul cu FC Voluntari este cel mai important demers de implicare în sport a HILS Development de până acum şi este o onoare pentru noi să le fim alături”, a declarat şi Ionuţ Negoiţă, cu ocazia acestei colaborări parafate.

Afla mai multe despre: ionut negoitahilsbogdan balanescu 

viewscnt
Articole similare