Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Southgate, victima unei escrocherii. A pierdut o sumă uriaşă

Gareth Southgate, victima unei escrocherii. A pierdut o sumă uriaşă
Comentarii

Peste 28 de milioane de euro aparţinând lui Gareth Southgate au fost folosite fără acordul acestuia de către agentul Terry Byrne în cadrul unei tranzacţii imobiliare. Selecţionerul Angliei nu este singurul care a avut parte de o asemenea înşelăciune, informează Daily Mail.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, înşelat cu zeci de milioane de euro. Cum a fost posibil. Ce scriu ziarele britanice

Fostul consilier şi prieten apropiat al lui David Beckham a investit banii lui Gareth Southgate, fără permisiunea acestuia, într-o afacere imobiliară în valoare de 25 de milioane de lire sterline (peste 28 de milioane de euro).

Selecţionerul Angliei nu este singura victimă a fraudei, întrucât foştii internaţionali Joe Cole şi Glenn Hoddle au fost şi ei înşelaţi.

Daily Mail relatează că achiziţia de noi birouri în centrul Londrei, anul trecut, a făcut ca unele dintre afacerile lui Terry Byrne să fie ameninţate cu lichidarea din cauza datoriilor mari către clienţi, printre care şi Southgate, cu care relaţia profesională ar putea lua sfârşit din cauza disputei dintre ei.

Cei doi oameni lucrează împreună din 2016, iar agentul a negociat trei contracte în numele lui Southgate cu Federaţia Engleză de Fotbal.

Potrivit unei declaraţii trimise către Daily Mail, Terry Byrne confirmă că face tot posibilul pentru a se asigura că clienţii săi primesc o "rambursare completă" după ce şi-au investit banii fără consimţământ. Potrivit unor surse apropiate agentului, acesta s-a făcut vinovat mai degrabă de o eroare de judecată decât de "înşelăciune deliberată".

Problemele financiare ale lui Byrne ar putea avea consecinţe şi pentru Federaţia de Fotbal, deoarece o altă companie a sa (1966 Entertainment) are un contract de lungă durată pentru a gestiona activităţile comerciale şi caritabile ale jucătorilor profesionişti englezi, în special ale lui Harry Kane şi Jordan Henderson.

Cu toate acestea, autoritatea încearcă de mai mulţi ani să îşi reducă legăturile cu agentul. În calitate de manager personal al lui David Beckham între 2003 şi 2010, Terry Byrne i-a gestionat afacerile de zi cu zi după ce fostul mijlocaş a ajuns la Real Madrid în 2003 şi a fost implicat în transferul său la Los Angeles Galaxy în 2007.

Afla mai multe despre: gareth southgatenationala anglieiescrocherie 

viewscnt
Articole similare