Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint revine în Superligă! ”Gyuszi”, chemat de urgenţă să scoată o echipă cu pretenţii din criză

Laszlo Balint revine în Superligă! ”Gyuszi”, chemat de urgenţă să scoată o echipă cu pretenţii din criză

Superliga

Comentarii

Sepsi traversează o perioadă critică, iar ”scaunul” lui Liviu Ciobotariu se clatină serios. După un start fulminant de sezon, în care covăsnenii au fost la un pas să ajungă în grupele Conference League, Sepsi a ajuns în punctul în care a devenit ”outside” în bătălia pentru play-off.

Laszlo Balint, ”back in business”! Dioszegi a bătut palma cu fostul antrenor al UTA-ei

Parcursul dezastruos din campionat, culminat cu eliminarea ruşinoasă din Cupa României, l-a făcut pe Laszlo Dioszegi să îi impună un ultimatul lui Liviu Ciobatariu. Tehnicianul a avut drept obiectiv să obţină patru puncte din dubla cu Petrolul şi Rapid, din care a scos doar două egaluri.

Cu toate acestea, jocul echipei i-a dat speranţe finanţatorului, însă eşecul din ultima etapă, din deplasarea cu FCU Craiova 1948 ar fi umplut paharul pentru Dioszegi.

Potrivit Gsp.ro, Laszlo Dioszegi a bătut palma cu ”Gyuszi” Balint, iar fostul antrenor al UTA-ei va prelua echipa covăsneană în decursul zilelor următoare. Laszo Balint şi-a încheiat al doilea mandat pe banca ”Bătrânei Doamne” în luna aprilie a acestui an, lăsând echipa la doar un punct de locurile retrogradabile.

Dioszegi a răbufnit după înfrângerea cu FCU Craivoa 1948. ”Nu merge nimic bine la noi! Vom avea o şedinţă”

”Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulţumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren şi aceea nu a fost Sepsi. Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă.

Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut şi azi şi în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic. Trebuie schimbat ceva, aşa nu mai merge. Dacă rămâne aşa, nu avem speranţe că se schimbă ceva.

În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din minutul 45 n-am mai jucat nimic. Parcă nici forţă n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost ruşine să văd repriza a doua.

Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o şedinţă, în 2-3 zile se va decide totul. Nu iau decizii la cald, nu pot să spun momentan nimic 100%, dar este clar că trebuie un şoc la echipă. Avem nevoie de o schimbare”, a declarat Dioszegi, conform Iamsport.

Afla mai multe despre: superligăutalaszlo balintsepsi 

viewscnt
Articole similare