Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipelor din România le merge de minune în Europa! CSM Constanţa, calificare în grupele principale ale European League. Scor uriaş în meciul lui Dinamo

VIDEO | Echipelor din România le merge de minune în Europa! CSM Constanţa, calificare în grupele principale ale European League. Scor uriaş în meciul lui Dinamo

Handbal

Comentarii

Constanţa e în sărbătoare! Handbaliştii s-au calificat în primăvara europeană. Dinamo are meci decisiv în ultima etapă, în European League.

CSM Constanţa, în sărbătoare pentru parcursul din European League

Handbaliştii de la CSM Constanţa s-au calificat în grupele principale din European League. Au învins-o şi în retur pe Tatabanya, 28-25, şi vor termina grupa H pe primul loc, indiferent de rezultatele din ultima etapă. 

Principalii marcatori ai partidei au fost Mourino 6 goluri, Nikolic 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Topic 5, pentru oaspeţi.

CSM Constanţa joacă în premieră în European League şi s-a calificat în grupa H după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Săptămâna viitoare, constănţenii vor merge pe terenul lui Sporting, echipă pe care a învins-o în primul duel. 

Scor uriaş în meciul lui Dinamo

Şi Dinamo a câştigat meciul cu Izvidac. Ca în tur, campioana României a defilat cu adversara din Bosnia. S-a terminat 40-24 pentru Dinamo, care are şase puncte în grupa G şi e cu un pas în faza următoare a competiţiei. 

În ultima etapă, roş-albii vor juca pe teren propriu cu Chambery, chiar echipa cu care se luptă pentru al doilea loc din grupă. În tur, Dinamo a câştigat la şapte goluri. 

Afla mai multe despre: csm constantadinamoeuropean league 

viewscnt
Articole similare