Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu exclud ca acţionar minoritar". Anunţă că ar putea prelua un club din Superliga şi are o singură ţintă: "Pare o distracţie, dar nu este"

"Nu exclud ca acţionar minoritar". Anunţă că ar putea prelua un club din Superliga şi are o singură ţintă: "Pare o distracţie, dar nu este"

Superliga

Comentarii

Fotbalul românesc rămâne un punct de atracţie pentru afacerişti. După ce Marian Iancu a transmis că este interesat de Rapid şi Poli Timişoara, un alt om de afaceri cunoscut publicului şi-a manifestat intenţia de a reveni, în viitor.

Ar fi o surpriză pentru microbişti! Afaceristul care şi-ar dori să investească are o ţintă din Superliga: "Nu exclud"

Marian Iancu a fost cea mai puternică voce în această perioadă, în care a transmis că e interesat să revină. Poli Timişoara pare a fi varianta viabilă pentru Marian Iancu, cel care priveşte şi spre clubul său de suflet, Rapid. Însă, el nu este singurul interesat să revină. 

Ionuţ Negoiţă a recunoscut că n-ar refuza o nouă aventură în fotbalul românesc, iar Dinamo rămâne singura sa variantă. Pentru moment, fostul acţionar din "Ştefan cel Mare" se ocupă de afacerile sale, dar în viitor, în anumite condiţii, nu ar exlude statutul de acţionar minoritar. 

"(n.r. - condiţiile ca la Dinamo să vină şi mai mulţi investitori) Stadionul şi producerea unor condiţii normale la modul că cei care vin cu bani să aibă şi un cuvânt de spus. Cine plăteşte, vrea să şi comande. 

Pare o distracţie. Când intri, nu prea mai e deloc distractiv. Când conduci cu 2-0 acasă şi se termină 3-2 pentru adversari nu mai e deloc distractiv. Ne referim la meciul de aseară (Rapid - U Cluj 2-3), că tot veni vorba despre Rapid. Fotbalul e un fenomen consumator, nu numai de bani. 

(n.r. - situaţia din clasament la Dinamo) Se poate repara acum în iarnă. Vedem acum dacă cu adevărat există un management bun şi posibilităţi", a declarat Ionuţ Negoiţă. 

Ionuţ Negoiţă: "Nu exclud în viitor într-o formă sau alta"

Cât despre o revenire în fotbalul românesc de care s-a desprins în 2017, odată cu plecarea de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă a lăsat o poartă deschisă, dar nu ar mai dori să fie acţionar majoritar. 

"În calitate de sponsor, nu se ştie. Ca finanţator, în afară de Dinamo nu mă văd nicăieri. În niciun caz în momentul ăsta. Sunt destul de prins în proiectele mele şi nu sunt pregătit. 

Nu exclud în viitor într-o formă sau alta ca (n.r. - acţionar) minoritar, fără să îmi asum eu toată povestea, să particip. 

Dacă se face la iarnă ce trebuie făcut, şanse mari (n.r. - ca Dinamo să nu retrogradeze)", a mai spus fostul conducător de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă. 

Afla mai multe despre: ionut negoitaionut negoita dinamoionut negoita investitie fotbalionut negoita revenire fotbalul romanesc 

viewscnt
Articole similare