Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi de tradiţie din România, vizate de acelaşi afacerist! E interesat să investească: "Se va întâmpla cu certitudine. Acolo e nevoie de 10 milioane"

Două cluburi de tradiţie din România, vizate de acelaşi afacerist! E interesat să investească: "Se va întâmpla cu certitudine. Acolo e nevoie de 10 milioane"galerie foto

Superliga

Comentarii

Unele dintre cluburile de tradiţie din România continuă să fie interesante pentru afacerişti. Rapid şi Poli Timişoara sunt în situaţii diferite, iar marcaj le face Marian Iancu, cel care şi-ar dori să revină în fotbalul românesc, dar să aibă o implicare diferită faţă de prima perioadă în care a investit.

Marian Iancu vrea să fie din nou conducător în fotbalul românesc: "Se va întâmpla"

Marian Iancu a fost invitat la SportCast cu Sile şi a rememorat parcursul său în fotbal. El a lipsit din viaţa sportivă şi socială în urma ispăşirii pedepsei din dosarul Rafo, iar după pedeapsa de opt ani vrea să investească din nou în fotbal. 

"E greu de spus azi dacă m-aş mai aventura la nivelul din trecut, pentru că statusul societăţii, al ţării, al economiei e diferit. Financiar ar reprezenta un risc major azi să mă implic la nivel de decizie, dar ca acţionar să ajut echipa cu experienţa şi cu bani, fără să mă expun, cred că se va întâmpla cu certitudine, dar nu mă pot angaja acum", a declarat Marian Iancu

Rapid şi Poli Timişoara sunt în vizorul lui Marian Iancu

Rapidist declarat, Marian Iancu nu exlude nici varianta Politehnica Timişoara, unde a investit masiv timp de şase ani. Cu echipa de pe Bega a obţinut de două ori locul secund în România şi a dus echipa în Europa. 

"Ar fi două locuri. În principal, Timişoara, la momentul şi cu acceptul celor de acolo, când se va face infrastructură şi când echipa va renaşte şi va reveni cu dorinţă. Am văzut că se face un stadion fantastic, în locul lui 'Dan Păltinişanu'. În acel moment, cred că Timişoara va avea nevoie şi de experienţa mea, dar nu la nivel de decizie. Sub nicio formă nu m-aş angaja la nivel de decizie. 

Iar al doilea loc ar fi Rapid, unde n-am loc şi e foarte bine că există un Şucu. Dacă nu exista un Şucu, trebuia inventat un Şucu. Îmi pare rău că nu are experienţa necesară şi s-a înconjurat de yesmani, că are alte planuri, cel de imagine, iar acum lucrul e complet greşit. 

Nu ştiu ce urmăreşte, e problema dânsului, să o trateze ca pe o afacere şi să investească bani. Acum are nevoie clubul de bani, în pauza de iarnă e nevoie de 7-8-10 milioane în jucători, ca să intri în play-off şi chiar locul al doilea, dar doar dacă bagi 10 milioane în pauza competiţională din iarnă. Mai ai de acoperit patru, cinci posturi plus rezerve, că îi găseşti", a mai spus Marian Iancu, la SportCast cu Sile. 

De asemenea, Marian Iancu i-a oferit replica lui Cristi Balaj, pentru o declaraţie devenită virală făcută de actualul preşedinte al lui CFR Cluj. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marian iancumarian iancu poli timisoaramarian iancu rapiddan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare