Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Vulturar i-a găsit jucători lui Gigi Becali: ”Mijlocaşul seamănă cu Stanciu, atacantul cu Rrahmani!”

Florin Vulturar i-a găsit jucători lui Gigi Becali: ”Mijlocaşul seamănă cu Stanciu, atacantul cu Rrahmani!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a ordonat aduncerea a doi jucători la FCSB, până în iarnă, iar impresarul Florin Vulturar este gata să-i îndeplinească dorinţa.

Agentul Florin Vulturar a plecat în Africa de Sud pentru a-i găsi lui Gigi Becali doi jucători: un mijlocaş pe stilul lui Darius Olaru, adică un ”inter”, dar şi un atacant de careu, puternic, înalt, care să deţină şi o tehnică decentă.

Florin Vulturar aduce doi jucători la FCSB, în iarnă

Impresarul a recunoscut, recent, că există 10 atacanţi pe lista sa, însă, s-a oprit asupra unuia singur: un vârf dinamic, puternic, care se aseamănă ca stil cu atacantul celor de la Rapid, Albion Rrahmani.

De asemenea, Florin Vulturar a găsit şi un mijlocaş pe placul lui Gigi Becali. Un fotbalist care aduce ca stil cu Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale a României. 

  • Florin Vulturar lucrează cu mai mulţi foşti fotbalişti pentru a analiza şi monitoriza un număr destul de mare de jucători, pentru a găsi jucătorii potriviţi pentru FCSB. 

Mijlocaşul seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem nişte rezultate. E un atacant mai combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic.

Eu am 4-5 scouteri în echipa mea, Noi, cu toţii, suntem vreo 5. Undeva la 10 dacă aş putea să-mi fac o echipă de 10 scouteri, ar fi bine. Trei am doar foşti jucători şi acum vreau să aduc alt jucător.

Răzvan Tincu, fundaşul central, o să fie următorul scouter al echipei. Vreau să lucrez, dacă iau fundaş central, să se ocupe de scouting pentru ce înseamnă zona defensivă. Nu o să-l pun pe Tincu să se uite la atacanţi”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin vulturarnicolae stanciualbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare