Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a fost asaltat cu mesaje după calificarea la EURO 2024: ”Nu am avut timp să răspund la toate, dar le mulţumesc tuturor”

Edi Iordănescu a fost asaltat cu mesaje după calificarea la EURO 2024: ”Nu am avut timp să răspund la toate, dar le mulţumesc tuturor”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca fanii să fie bucuroşi după meciul cu Elveţia, ultimul al României din Grupa I de calificare la EURO 2024.

România s-a calificat, sâmbătă, la EURO 2024, după ce a învins Israelul, scor 2-1, la Felcsut (Ungaria), iar marţi va evolua cu Elveţia, în ultimul meci din Grupa I, în faţa propriilor suporteri, pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu, mesaj către suporterii naţionalei: ”Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi!

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a recunoscut că a primit foarte multe mesaje după triumful de la Felcsut şi le mulţumeşte tuturor celor care au crezut în echipa naţională. 

În acelaşi timp, Edi îşi face ”mea culpa” deoarece nu a apucat să răspundă tuturor mesajelor, după agitaţia provocată de calificarea la EURO 2024.

Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi. Nu am avut timp să răspund la mesaje, dar le mulţumesc public tuturor. Fanii vor veni mâine nu doar să sărbătorească, erau pregătiţi să lupte alături de noi.

Ştiu că au aşteptări mari şi îmi doresc să-i bucurăm. Datoria mea este în următoarele luni să pregătesc cât mai bine turneul final din Germania. Nu am plâns la calificare, dar am trăit emoţii puternice şi am fost mândru de băieţii mei”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Elveţia.

Iată cei 32 de jucători utilizaţi de Edi Iordănescu în cele 9 partide disputate în preliminarii, dar şi cei nouă jucători care au fost convocaţi fără să bifeze minute:

Portari:

Horaţiu Moldovan - 7
Ionuţ Radu - 2
Florin Niţă, Mihai Aioani, Ştefan Târnovanu - 0

Fundaşi:

Andrei Burcă, Radu Drăguşin - 9
Nicuşor Bancu - 5
Andrei Raţiu, Cristian Manea, Vladimir Screciu - 4
Adrian Rus - 2
Ionuţ Nedelcearu, Mario Camora, Raul Opruţ - 1
Valentin Ţicu, Bogdan Racoviţan, Andrei Borza, Vasile Mogoş, Andres Dumitrescu - 0

Mijlocaşi:

Nicolae Stanciu - 9,
Olimpiu Moruţan - 8
Răzvan Marin, Valentin Mihăilă - 7
Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, Florinel Coman - 6
Darius Olaru, Deian Sorescu - 5
Dennis Man - 4
Tudor Băluţă - 3
Octavian Popescu, Alexandru Dobre - 2
Marius Ştefănescu - 0

Atacanţi:

Denis Alibec - 8
George Puşcaş - 5
Florin Tănase, Denis Drăguş - 2
Daniel Bîrligea, Louis Munteanu - 1

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania - elvetiagrupa ieuro 2024 

viewscnt
Articole similare