Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mânca o tavă de şniţele la o masă". Cristi Balaj l-a înjosit, iar Marian Iancu a explicat cum arăta, de fapt, viaţa sa: "L-am supărat cu declaraţiile mele" | EXCLUSIV

"Mânca o tavă de şniţele la o masă". Cristi Balaj l-a înjosit, iar Marian Iancu a explicat cum arăta, de fapt, viaţa sa: "L-am supărat cu declaraţiile mele" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, şi Cristi Balaj, ex-arbitru în fotbalul românesc, au avut o relaţie tensionată de-a lungul anilor. De altfel, în 2020, pe vremea când era preşedintele ANAD, Balaj a povestit cum cei din anturajul clubului bănăţean jucau live la pariuri, iar în aceeaşi intervenţie a comentat şi felul în care arăta fizic fostul conducător de la Bega.

Marian Iancu i-a dat replica lui Cristi Balaj, pentru o declaraţie ajunsă virală: "Mânca o tavă de şniţele la o masă"

Marian Iancu a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile, iar fostul patron al Politehnicii Timişoara, unde a investit masiv, dar cu care n-a cucerit titlul în România, şi-a amintit şi de disputa sa cu Cristi Balaj. 

În urmă cu câţiva ani, actualul conducător de la CFR Cluj s-a legat de aspectul fizic al lui Marian Iancu şi nu s-a ferit să spună şi ce s-ar fi întâmplat în loja arenei din Timişoara. 

"Mie mi-era milă de el, arată cum arată, era bolnav... Dar arată cum arată, că mânca o tavă de şniţele la o masă... Dar nu avea scrupule! Am arbitrat un meci la Timişoara în care un prieten foarte bun de-ai mei a venit cu mine şi a stat în spatele oficialilor celor din anturajul echipei, din conducerea echipei şi jucau live la pariuri! Ştiau care va fi scorul la pauză şi la final...", spunea actalul preşedinte de la CFR Cluj, Cristi Balaj, în 2020, pentru Gazeta Sporturilor

Marian Iancu: "Nu mâncam mult. Mâncam la ore nepotrivite"

Marian Iancu a petrecut opt ani în penitenciar, iar în această perioadă s-a transformat fizic.

"Franţa (n.r. - bucătăria) îmi place. Şi italiană, dar prima e cea franceză, minimalistă, dar cu gust concentrat. A fost o declaraţie dată de Balaj, când eram închis, nefericită cu nu ştiu câte tăvi de şniţele... De obicei, când eram în deplasare şi nu eram la Bucureşti la birou, erau şoferii, conducătorii, eram 10 persoane la masă. Eu comandam, că erau invitaţii mei, veneam aşa de târziu la joc încât mâncam, mergeam la stadion şi a doua zi plecam. Nu aveam timp să ne vedem în club să discutăm problemele administraţiei, era o întreagă analiză cu pregătirea unui joc, ca organizare, cu suporterii, cu poliţia şi discutam tot. 

Spuneam să vorbim la masă că veneam de pe drum, veneam de la Bucureşti la Timişoara, mă duceam la hotel şi de pe drum îmi era foame de muream. La masă eram mulţi, şapte, opt, 10 de persoane la masă. Normal că eu comandam, iar dacă voiam să mănânc şniţel comandam pentru toată lumea, dar Balaj, într-un moment de supărare, că l-am supărat cu declaraţiile mele, a găsit el că e bine să spună că mâncam mult. Ce contează că mâncam mult?

Nu mâncam mult. Mâncam la ore nepotrivite, o nebunie. Acum, în ultimul timp, pentru că în ultimii ani am fost obligat la un anumit regim, cu program prestabilit, am slăbit şi continui să slăbesc, dar atunci stresul, nebunia... Aveam şi echipa, iar în fotbal devii captiv, că te macină pe interior", a declarat Marian Iancu, la SportCast cu Sile

De asemenea, Marian Iancu a recunoscut că e bucuros când CFR Cluj pierde pe mâna arbitrilor, ca "să vadă Balaj cum este".

Galerie foto cu transformarea fizică a lui Marian Iancu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marian iancucristi balajmarian iancu tava de snitelemarian iancu transformare fizica 

viewscnt
Articole similare