Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele regret al lui Marian Iancu este legat de Victor Piţurcă. ”Îmi este ruşine. Atât m-a dus capul” | EXCLUSIV

Marele regret al lui Marian Iancu este legat de Victor Piţurcă. ”Îmi este ruşine. Atât m-a dus capul” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Iancu a dezvăluit că are mustrări de cunoştiinţă, la 13 ani de la momentul în care l-a jignit în direct pe Victor Piţurcă. În 2010, fostul patron al Politehnciii Timişoara a avut un schimb dur de replici cu Piţurcă, într-un dialog care a rămas în amintirea pasionaţilor de fotbal din România.

În luna noiembrie a anului 2010, Marian Iancu şi Victor Piţurcă şi-au aruncat cuvinte grele în direct, prin legătură telefonică, în cadrul emisiunii ”Contraatac” de pe GSP TV, moderată de Silviu Tudor Samuilă. Patronul lui Poli Timişoara de la acea vreme l-a numit ”homosexual” pe Piţurcă, iar fostul selecţioner al naţionalei a ripostat la rândul lui, acuzându-l pe Iancu că i-a ”furat” de la FC Naţional pe Gigel Coman şi Gabriel Caramarin în 2005.

Scandalul cu Piţurcă îl ”bântuie” pe Marian Iancu. ”Lumea încă îmi aminteşte de acel episod”

Invitat la ”SportCast cu Sile”, Marian Iancu a recunoscut că regretă amarnic cearta cu Victor Piţurcă şi a dezvăluit că şi-a cerut scuze faţă de fostul jucător al Stelei. Iancu a spus că nu se aştepta ca scuzele să fie reciproce, având în vedere că el a fost cel care a pus primul paie pe foc.

”(n.r. despre cearta cu Victor Piţurcă de la GSP TV”) Este unul dintre puţinele lucruri de care îmi este ruşine. A fost o chestie spontană. Nu mai ţin minte motivul pentru care m-a deranjat.  Atât m-a dus capul. Mi-am cerut scuze. Am bătut palma. 

(n.r. V-a cerut scuze şi Victor Piţurcă?) Eu am început, nu el. Nu mai contează. Peste tot unde mă duc, lumea îmi spune de acel episod. M-a bufnit râsul, atât m-a dus capul”, a spus Marian Iancu, la SportCast cu Sile.

Marian Iancu a fost la conducerea celor de la Poli Timişoara în perioada 2005-2011, când formaţia bănăţeană era una dintre cele mai importante din România. Ulterior, omul de afaceri a fost trimis la închisoare, petrecând opt ani în spatele gratiilor. Acesta a fost eliberat în 2022. În cei şase ani petrecuţi la şefia grupării de pe Bega, Iancu a plătit aproximativ 21,5 milioane de euro în schimbul a 101 jucători. 

 

Afla mai multe despre: victor piţurcămarian iancupoli timişoara 

viewscnt
Articole similare