Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De la Stanciu am aşteptări mari”. Emil Săndoi, înaintea meciurilor cu Israel şi Elveţia: ”O calificare la EURO ar însemna un restart” | EXCLUSIV

”De la Stanciu am aşteptări mari”. Emil Săndoi, înaintea meciurilor cu Israel şi Elveţia: ”O calificare la EURO ar însemna un restart” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României are şanse mari să se califice la EURO 2024.

Emil Săndoi, înainte de meciul cu Israel şi Elveţia. Pe cine mizează 

Naţionala României a intrat în febra meciurilor decisive din preliminariile Campionatului European din Germania 2024.

Astfel, tricolorii pregătiţi de Edi Iordănescu au de înfruntat reprezentativele similare ale Israelului (18 noiembrie) şi Elveţiei (21 noiembrie).

Emil Săndoi a prefaţat cele două partide, în exclusivitate, pe Orange Sport. Săndoi a dezvăluit şi pe ce jucători mizează pentru aceste două meciuri importante!

”Suntem într-o poziţie bună pentru naţională şi urmează două jocuri deosebit de importante. Eu m-aş bucur să-l depăşim cu bine pe primul, pentru că al doilea ar deveni doar un meci de palmares. Cred că am demonstrat pe parcursul acestor calificări că suntem cea mai constantă echipă în ceea ce priveşte rezultatele. Nu întâmplător suntem pe poziţia pe care suntem.

Dacă Elveţia şi Israel au avut fluctuaţii de joc şi rezultate, în rest, din punctul meu de vedere am avut o constanţă în acest sens. Poate nu neapărat în joc, pentru că nu a fost deosebit de spectaculos în multe momente, ci în clasament

(n.r. Ar fi o calificare un restart pentru fotbalul românesc?) Cu toţii ne dorim un restart şi ni-l dorim de foarte mult timp. Cred că o calificare ar reprezenta un punct de plecare.

(n.r. Pe ce jucător mizaţi?) De la Stanciu am aşteptări mari, a demonstrat în ultima perioadă că este un lider, a fost motorul echipei de la mijloc. Cred că este un jucător exponenţial pentru echipa naţională, şi asta nu de ieri de azi.

Şi în campaniile trecute a fost un jucător foarte important, care în momentul în care lipseşte, se cunoaşte. Este un jucător care poate să dezechilibreze, care apare la finalizare, care poate să apară cu şuturi din afara careului... Cred că el a fost cheia acestor preliminarii”, a declarat Emil Săndoi pentru Orange Sport. 

Tricolorii se situează în acest moment pe locul doi cu 16 puncte, după opt etape.

Trupa lui Edward Iordănescu a înregistrat patru victorii şi patru rezultate de egalitate, asemenea elveţienilor.

  • Elveţia - 16 puncte
  • România - 16 puncte
  • Israel - 12 puncte
  • Kosovo - 10 puncte
  • Belarus - 6 puncte
  • Andorra - 2 puncte

Afla mai multe despre: emil săndoinaţionala românieiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare