Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te aşteptai să îl scoată pe Onea din echipă?”. Bergodi, lăudat pentru ”revoluţia” făcută la Rapid: ”Şi-a asumat nişte schimbări importante în primul 11” EXCLUSIV

”Te aşteptai să îl scoată pe Onea din echipă?”. Bergodi, lăudat pentru ”revoluţia” făcută la Rapid: ”Şi-a asumat nişte schimbări importante în primul 11” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi a schimbat radical primul „11” al Rapidului, păstrând numai 3 titulari din play-off-ul campionatului precedent.

Rapid a reuşit o revenire spectaculoasă în a 2-a parte a turului de campionat. În ciuda unui start ezitant, echipa lui Bergodi a mărit turaţia şi a început să lege victoriile. 

Faţă de stagiunea trecută, Bergodi a modificat însă radical componenţa primului „11”. A introdus în formula de start şi jucători noi, transferaţi recent de giuleşteni, dar şi fotbalişti care sub comanda lui Mutu evoluau puţin spre deloc.

Revoluţie la Rapid. Bergodi a schimbat radical primul „11” faţă de sezonul trecut

Cristiano Bergodi a efectuat câteva schimbări care au dat roade, motiv pentru care a fost lăudat, în direct, la Orange Sport. 

Bogdan Cosmescu: ”Aici la Rapid, Bergodi îmi place. Săpunaru greşea, Iacob nu il băga nimeni, a făcut nişte schimbări şi e meritul lui. A obţinut mai mult din lotul pe care l-a avut”

Dan Udrea: ”Dar ne aşteptam să iasă Onea din echipă? Altul nu in scotea pe Dragoş Grigore, Morais a dispărut deşi juca bin, acum par lucrurile în regula pentru că totul functionează, dar şi-a asumat nişte lucruri”

Basarab Panduru: ”Bravo lui. I-a ieşit! Dar Reghecampf, la Craiova i-a adus pe toţi la cel mai inalt nivel. O să ziceţi că e prietenul meu”.

”Ratează titlul anul ăsta doar dacă vrea ea!”. Rapidul, văzută cu şanse mari la campionat de Panduru. Zotta nu s-a putut abţine: ”Ce m-aş bucura!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidbergodionea 

viewscnt
Articole similare