Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cresc tensiunile în Gruia! Ciprian Deac ar fi fost obligat să-şi contreze public tatăl, pentru a nu fi dat afară de la CFR

Cresc tensiunile în Gruia! Ciprian Deac ar fi fost obligat să-şi contreze public tatăl, pentru a nu fi dat afară de la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Tenisunile ating cote alarmante în Gruia, ma ales după ce tatăl lui Ciprian Deac (37 de ani) a vorbit despre tratamentul incorect pe care fiul său îl primeşte din partea antrenorului Andrea Mandorlini.

În urmă cu câteva zile, Ioan Deac a povestit cum fiul său, Ciprian, cel care a câştigat şapte titluri de campion al României cu CFR Cluj, este umilit sistematic de antrenorul italian Andrea Mandorlini, în loc să poarte un dialog onest cu acesta.

Ciprian Deac, ”cu talpa pe gât”? 

La scurt timp după cele afirmate, Ciprian Deac a apărut într-un videoclip postat pe conturile oficiale de socializare ale ardelenilor, în care afirmă că se delimitează total de declaraţiile tatălui său.

De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situaţia, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, aşa că voiam să îmi spun părerea.

Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem şase meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniştiţi şi concentraţi.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înţeleg şi pe tatăl meu, e subiectiv şi fiecare tată de fotbalist îşi doreşte ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri.

Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniţi, băieţii sunt concentraţi la meciurile care urmează.

Am vorbit şi cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înţeleg perfect şi pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieşit eu din această poveste.

Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi, să vorbească cineva în numele meu”, a declarat Ciprian Deac, printre altele.

Tensiuni uriaşe în Gruia

Cu toate aceste, se pare că motivul pentru care Ciprian Deac a vorbit public despre declaraţiile tatălui său ar fi fost altul.

Conform ”foaiatransilvana.ro”, conducerea celor de la CFR Cluj l-a băgat în şedinţă pe Ciprian Deac imediat după interviul tatălui şi i-au transmis că, dacă nu dezminte toate afirmaţiile acesta, îi va fi reziliat contract.

Şefii din Gruia s-ar fi legat de o clauză pe care Ciprian Deac o are în contract, care spune că înţelegerea poate fi reziliată în orice moment dacă fotbalistul afectează în vreun fel imaginea clubului, a antrenorului sau a celorlalţi jucători.

Aşadar, sursa citată anunţă că Ciprian Deac a fost obligat să facă aceste declaraţii, pentru a nu rămâne fără contract. Cel mai probabil, fotbalistul nu va putea recunoaşte aceste informaţii, tocmai din acelaşi motiv pentru care a ales să vorbească public.

Afla mai multe despre: ciprian deacioan deacgruia 

viewscnt
Articole similare