Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Au ales un antrenor italian în locul lui Nicolae Dică! Cu cine a semnat tehnicianul care a lucrat cu Răzvan şi Mircea Lucescu

OFICIAL | Au ales un antrenor italian în locul lui Nicolae Dică! Cu cine a semnat tehnicianul care a lucrat cu Răzvan şi Mircea Lucescu

Fotbal intern

Comentarii

Italianul Diego Longo este noul antrenor principal al echipei Chindia, a anunţat, luni, clubul din Târgovişte. De-a lungul anilor, el s-a aflat în stafful lui Răzvan şi Mircea Lucescu.

Încă un antrenor italian numit de un club din România. Trebuie să ducă echipa în play-off

După Cristiano Bergodi, la Rapid, şi Giovanni Costantino, la FCU Craiova 1948, Italia trimite încă un antrenor în România. Diego Longo a fost numit la Chindia Târgovişte, cu care trebuie să ajungă în play-off Ligii 2. 

Italianul va avea în faţă o provocare, întrucât echipa retrogradată în Liga 2 este pe locul 10, cu 17 puncte în 13 meciuri.

Tehnicianul in vârstă de 47 de ani a fost antrenor principal al echipelor KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi si antrenor secund: Dinamo Kiev, Al-Hilal, PAOK Salonic si Skoda Xanthi.

Săptămna trecută, Chindia Târgovişte s-a despărţit de tehnicianul Vasile Miriuţă, iar Nicolae Dică a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al său. 

Diego Longo a mai lucrat la echipe din România ca preparator fizic la: Rapid, FC Braşov, Petrolul şi naţionala României, în mandatele lui Răzvan Lucescu. Apoi, italianul l-a urmat pe Răzvan Lucescu la: El-Jaish, Skoda Xanthi şi PAOK.

De asemenea, Longo i-a fost antrenor secund lui Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev. 

Afla mai multe despre: chindia targovisteantrenor nou chindia targovistediego longo 

viewscnt
Articole similare