Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţie pentru Chindia!? Antrenorul care a rămas "legat" de clubul din Târgovişte: "Îmi pare rău că au retrogradat" | EXCLUSIV

Soluţie pentru Chindia!? Antrenorul care a rămas "legat" de clubul din Târgovişte: "Îmi pare rău că au retrogradat" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Retrogradată în Liga 2, Chindia Târgovişte caută antrenor în momentul de faţă. Întrebat de Orange Sport dacă este interesat de postul de la Chindia, Emil Săndoi (58 de ani) a dat răspunsul fără să stea prea mult pe gânduri.

Într-o discuţie cu Orange Sport, Emil Săndoi a vorbit despre situaţia în care a ajuns Chindia Târgovişte, echipă pe care a antrenat-o între vara lui 2020 şi iunie 2022 şi despre care spune că a "rămas legat"

Emil Săndoi, înapoi la Chindia!? "Am rămas legat, dar nu pot să spun nici da, nici nu!"

Emil Săndoi a rememorat perioada petrecută ca antrenor la Chindia şi a spus că a rămas legat de echipa din Târgovişte.

"(n.r. - V-aţi gândit să reveniţi la Chindia?) Nu pot să spun nici da, nici nu în momentul ăsta. Este un club de care sunt legat. Am fost într-un an campioana play-out-ului. În rest, am reuşit să menţin acea echipă în prima ligă patru ani. Îmi pare rău că au retrogradat. Nu ştiu, nu pot spune nici da, nici nu în momentul ăsta", a spus Emil Săndoi, pentru Orange Sport.

În prezent, Emil Săndoi este liber de contract după ce a fost selecţionerul naţionalei U21 la EURO 2023, găzduit şi de România.

Afla mai multe despre: chindia targovisteemil sandoiliga 2 

viewscnt
Articole similare