Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, "inamicul" lui Carlos Alcaraz în 2024. Promisiunea făcută de spaniol

Novak Djokovic, "inamicul" lui Carlos Alcaraz în 2024. Promisiunea făcută de spaniol

Tenis

Comentarii

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, a asigurat, marţi, că îl va "împiedica" pe sârbul Novak Djokovici să domine sezonul 2024, promiţând un an "foarte intens".

"Djokovici a spus că este pregătit să câştige cele patru Grand Slam-uri şi aurul olimpic, dar suntem aici pentru a-l opri", a declarat jucătorul la Ciudad de Mexico, unde urmează să joace miercuri un meci demonstrativ.

Câştigător a şase turnee în 2023, inclusiv la Wimbledon, unde l-a învins pe Djokovici în finală, Alcaraz a avut o a doua parte a sezonului mai dezamăgitoare, nereuşind să mai câştige niciun turneu după victoria de pe iarba londoneză. "Prima parte a sezonului meu a fost spectaculoasă, dar după Wimbledon am trecut printr-o perioadă puţin negativă", a recunoscut Alcaraz. "Dar cred că este normal şi că trebuie să învăţ din aceste situaţii".

Iar spaniolul le-a sugerat celor care îl critică "să îşi pregătească televizorul şi să îl (urmărească) în 2024, pentru că va fi un an plin de energie şi momente bune, ne vom antrena şi vom lupta pentru ca anul să fie la acelaşi nivel sau chiar mai bun decât anul acesta".

Alcaraz urmează să îl înfrunte miercuri, într-un meci demonstrativ, pe americanul Tommy Paul, în vârstă de 26 de ani, numărul 13 mondial. Înaintea întâlnirii lor, fostul număr 1 mondial, daneza Caroline Wozniacki, aflată în prezent pe locul 238, o va înfrunta pe grecoaica Maria Sakkari (nr. 9).

Afla mai multe despre: carlos alcaraztenisnovak djokovic 

viewscnt
Articole similare