Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 25 de milioane de euro pentru transferul lui Kepa!

ULTIMA ORĂ | 25 de milioane de euro pentru transferul lui Kepa!

Real Madrid

Comentarii

Chelsea a stabilit preţul pentru care spune "da" transferului definitiv al lui Kepa Arrizabala (29 de ani) la Real Madrid, echipă unde se află sub formă de împrumut. Clubul de pe "Santiago Bernabeu" l-a luat pe Kepa după accidentarea gravă a lui Thibaut Courtois, care şi-a rupt ligamentele.

Presa din Spania a aflat preţul fixat de Chelsea pentru Kepa Arrizabalaga, portarul pe care l-a trimis sub formă de împrumut la Real Madrid. Titularul din poarta echipei lui Carlo Ancelotti este dorit în continuare de către şefii clubului, chiar şi după expirarea împrumutului.

Chelsea i-a stabilit preţul de transfer definitiv lui Kepa Arrizabalaga

Ca atare, cele două clubrui se vor pune la masa negocierilor. Real Madrid vrea să achite doar 10 milioane de euro pentru Kepa, portar care - probabil - va fi rezerva lui Courtois atunci când belgianul va fi apt sută la sută, în timp ce englezii de la Chelsea solicită 25 de milioane de euro, scrie sursa citată.

Kepa Arrizabala a apărat 13 meciuri în toate competiţiile sezonului la Real Madrid, timp în care în şase dintre partide a reuşit să nu primească gol.

  • 80 de milioane de euro a plătit Chelsea celor de la Athletic Bilbao pentru transferul lui Kepa în 2018, el fiind cel mai scump portar din istorie
  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kepa Arrizabalaga în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kepa arrizabalagatransferpretchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare