Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi a făcut marele anunţ! Un fost antrenor al Borussiei Dortmund, în pole-position. Când va fi făcut anunţul oficial

Laszlo Dioszegi a făcut marele anunţ! Un fost antrenor al Borussiei Dortmund, în pole-position. Când va fi făcut anunţul oficial

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Liviu Ciobotariu şi Sepsi s-au despărţit pe cale amiabilă. Anunţul plecării antrenorului a fost făcut în decursul acestei zile, pe pagina oficială de Facebook a clubului. Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei covăsnene, s-a reorientat repede şi a dat detalii importante referitoare la portrerul noului tehnician.

Sepsi merge pe mâna unui străin: Fostul selecţioner al Ungariei, în pole-position!

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că joi, 30 noiembrie, de la ora 17:00, noul antrenor al lui Sepsi va fi prezent la conferinţa de presă organizată de covăsneni. Patronul lui Sepsi a anunţat că este vorba de un stranier, al doilea din istoria clubului, după Cristiano Bergodi.

”Mâine la ora 5 vom avea o conferinţă de presă şi o să anunţăm noul antrenor. Este un atrenor străin, atât pot să spun. (n.r. Obiectivul lui Sepsi) Dacă nu ajungem în primii şase, măcar locurile 7-8”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro.

A plecat Ciobi, vine Bernd Storck?!

Din informaţiile Sport.ro, Laszlo Dioszegi a bătut palma cu Bernd Storck, un tehnician german, în vârstă de 60 de ani, cu un CV bogat. În calitate de antrenor principal, neamţul a stat pe banca următoarelor echipe: FC Almaty (Kazahstan), Kortrijk, Eupen, Genk, Cercle Brugge, Mouscron (Belgia), Dunajska Streda (Slovacia), Ungaria U21, Ungaria, Kazahstan U21, Kazahstan, Kazahstan U19, Olympiacos U21.

Storck are experienţa Bundesligii. A activat ca secund la Hertha, Wolfsburg şi Borussia Dortmund, dar şi în Serbia, la Partizan Belgrad.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare