Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Louis Munteanu? Italienii au ”pus lupa” pe perla lui Hagi

Ce se întâmplă cu Louis Munteanu? Italienii au ”pus lupa” pe perla lui Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu a fost din nou împrumutat de Fiorentina la Farul Constanţa.

Louis Munteanu a ajuns în septembrie 2020 la Fiorentina, pentru 1,7 milioane de euro, dar s-a întors la Farul după doi ani, împrumut pentru sezonul 2022-2023.

Munteanu pare că nu se mai regăseşte în actuala stagiune. Fotbalistul are doar două goluri în 13 partide în acest sezon pentru Farul. 

Italienii au scris despre forma atacantului împrumutat de Gică Hagi la Farul. 

"Munteanu s-a întors la Farul Constanţa, echipa din România alături de care a cucerit titlul în sezonul trecut. Atacantul născut în 2002 a început în forţă, însă acum e fără gol marcat din august. În ultimul meci a fost 90 de minute pe teren contra lui Voluntari, însă nu a avut niciun impact în eşecul dur suferit, 2-4. Între timp, se pare că Bari, echipă din Serie B, ar fi pe urmele sale şi şi-ar dori să îl aducă înapoi în Italia", a scris Viola News.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt.com. 

Două goluri în 13 partide a strâns atacantul în acest sezon pentru Farul. 

Basarab Panduru l-a criticat pe Louis Munteanu

”Mie mi se pare că de câteva etape, şi o ţineam să nu o spun, mi se pare că a început să îi pută tot, să aibă aere de vedetă, de aia nu mai joacă. 

E nervos, nu-şi mai vede de treaba lui. Când eşti vedetă, nimic nu-ţi iese. Am impresia asta. Repet, m-am tot ţinut, că e urât să spui asta. Devii un fel de vedetă, că tot a plecat Alibec. Nu ştiu dacă asta e realitatea la el, dar nu mai e acelaşi. 

Eu mă gândesc că Regele vede şi o să-i spună. Probabil acolo în vestiar le spune ceva că îi vede, a şi zis că unul dă în minge, că altul nu ştiu ce”, a transmis Panduru, la Orange Sport, după meciul pierdut de Farula pe terenul CFR-ului.

Afla mai multe despre: louis munteanufarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare