Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu şi-a schimbat părerea despre Mitriţă după meciul cu Oţelul Galaţi: ”Nu credeam...” | EXCLUSIV

Cosmescu şi-a schimbat părerea despre Mitriţă după meciul cu Oţelul Galaţi: ”Nu credeam...” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat duelul cu Oţelul Galaţi, scor 3-1.

Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick în poarta moldovenilor, iar la finalul meciului a tras concluziile meciului la microfon. Fotbalistul oltenilor a ţinut să vorbească şi despre o eventuală revenire a sa la echipa naţională.

Bogdan Cosmescu a comentat partida de la Galaţi şi a făcut ”haz de necaz”, în direct, la Orange Sport. Cosmescu a povestit cum i-a dat ”peste nas” Alex Mitriţă. 

”M-am făcut şi de râs. Am zis că Mitriţă trebuie schimbat neapărat, am zis că nu cred că apucă repriza a doua, că e mână moartă şi el după a dat hattrick (n.r. râde)”, s-a amuzat Bogdan Cosmescu.

Ce a declarat Mitriţă după meci:

„Vreau să îi felicit pe cei de la Galaţi pentru efortul depus pentru a se juca. Sunt bucuros că am marcat trei goluri, dar suntem fericiţi că am câştigat azi pe un teren foarte greu. O primă repriză nu prea bună, dar ne-am revenit total după pauză.

Am avut ceva discuţii, trebuia să ieşim pe teren să arătăm de ce suntem în stare. Era (n.red. Ivaylo Petev) tot ce avea nevoie echipa, suntem bucuroşi că îl avem alături. Se vede că suntem într-o altă formă şi suntem bucuroşi. A adus altă mentalitate, muncă la antrenament, seriozitate.

Vrem să dăm totul şi să câştigăm cât mai multe puncte. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Cu victorii, goluri, assisturi, Mister (n.red. Edi Iordănescu) va avea ochi şi pentru mine”, a spus Alex Mitriţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mitriţăbogdan cosmescuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare