Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă, show şi la interviu după hat-trick-ul cu Oţelul. I-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu: „Mister va avea ochi şi pentru mine!”

Alex Mitriţă, show şi la interviu după hat-trick-ul cu Oţelul. I-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu: „Mister va avea ochi şi pentru mine!”
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat duelul cu Oţelul Galaţi, scor 3-1.

Alex Mitriţă, show şi la interviu după hat-trick-ul cu Oţelul: „Mister va avea ochi şi pentru mine!”

Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick în poarta moldovenilor, iar la finalul meciului a tras concluziile meciului la microfon. Fotbalistul oltenilor a ţinut să vorbească şi despre o eventuală revenire a sa la echipa naţională,

„Vreau să îi felicit pe cei de la Galaţi pentru efortul depus pentru a se juca. Sunt bucuros că am marcat trei goluri, dar suntem fericiţi că am câştigat azi pe un teren foarte greu. O primă repriză nu prea bună, dar ne-am revenit total după pauză.

Am avut ceva discuţii, trebuia să ieşim pe teren să arătăm de ce suntem în stare. Era (n.red. Ivaylo Petev) tot ce avea nevoie echipa, suntem bucuroşi că îl avem alături. Se vede că suntem într-o altă formă şi suntem bucuroşi. A adus altă mentalitate, muncă la antrenament, seriozitate.

Vrem să dăm totul şi să câştigăm cât mai multe puncte. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Cu victorii, goluri, assisturi, Mister (n.red. Edi Iordănescu) va avea ochi şi pentru mine”, a spus Alex Mitriţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: alex mitritauniversitatea craiovaotelul galati 

viewscnt
Articole similare