Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă ştie cum poate renaşte Dinamo. ”Doar aşa vor ajunge în grupele Champions League”

Ionuţ Chirilă ştie cum poate renaşte Dinamo. ”Doar aşa vor ajunge în grupele Champions League”

Superliga

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă foarte grea în campionat. ”Câinii” nu au mai câştigat din luna august şi sunt pe penultimul loc în Superligă. Ovidiu Burcă s-a despărţit de alb-roşii după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, iar oficialii clubului au început căutările pentru numirea unui nou tehnician.

Ionut Chirilă are un plan uluitor: ”În patru ani, Dinamo în Champions League”

Fostul antrenor al lui Dinamo a analizat situaţia ”câinilor” şi a dezvăluit cum ar putea Dinamo să reajungă pe culmile gloriei. Chirilă este de părere că, Dinamo trebuie să se salveze neapărat de la retrogradare în acest sezon, pentru a putea să îşi construiască o bază solidă cu care să atace primele locuri în sezoanele următoare.

”Dinamo trebuie să se salveze de la retrogradare şi să facă ceva pentru a obţine puncte. Dinamo se poate reechilibra până la startul play-out-ului şi să obţină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro şi să aducă doi tineri din academie, care, pe forţa grupului, să se transforme din perspective în certitudini

”În al treilea an să se bată la locurile 1-3 şi să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul şi să se califice în grupele Europa League sau Champions League””, a spus Ionuţ Chirilă pentru GSP.ro.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul lui Sepsi, luni, pe 4 decembrie.

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligăionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare