Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu încinge spiritele înainte de meciul cu FCSB: ”O să-l bat pe Gigi Becali la el acasă. Nu mă cobor la nivelul lui”

Dorinel Munteanu încinge spiritele înainte de meciul cu FCSB: ”O să-l bat pe Gigi Becali la el acasă. Nu mă cobor la nivelul lui”

Oțelul Galați

Comentarii

Partida dintre FCSB şi Oţelul va avea loc duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1.

Se încing spiritele înainte de FCSB - Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu, antrenorul oaspeţilor, a lansat un mesaj războinic la adresa ”roş-albaştrilor”.

”Bine, o să-l bat pe Gigi. Da, mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă. Pentru că nu apreciază (n.r. deciziile pe care le-a luat Dorinel în meciul Oţelul - Universitatea Craiova), Gigi e Gigi, nu apreciaza, nu mă cobor la nivelul lui Gigi. O să bat la el acasă”, a spus tehnicianul celor de la Oţelul, la Fanatik. 

Oţelul Galaţi este pe locul 9, cu 20 de puncte, în timp ce, FCSB este pe primul loc, cu 37 de puncte. 

Meciul retur s-a terminat cu scorul de 2-0, prin golurile reuşite de Octavian Popescu (minutul 40) şi Andrea Compagno (minutul 90+1). 

Echipa probabilă a FCSB-ului în meciul cu Oţelul: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Ov. Popescu, Şut, Olaru – Rotariu, Miculescu, Coman.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţifcsb 

viewscnt
Articole similare