Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi a dat din casă! Cum a fost atmosfera în Giuleşti după eşecul cu U Cluj: ”A durut! Băieţii erau distruşi!”

Bergodi a dat din casă! Cum a fost atmosfera în Giuleşti după eşecul cu U Cluj: ”A durut! Băieţii erau distruşi!”

Rapid

Comentarii

Rapidul vrea să uite de înfrângerea cu U Cluj şi se pregăteşte de deplasarea la FC Botoşani.

Formaţia Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

Înfrângerea a fost una cu totul neaşteptată pentru rapidişti, iar Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit despre atmosfera din vestiarul echipei după ”duşul rece”. 

”Ne dorim să începem o serie lungă de rezultate pozitive. Trebuie să căpătăm încredere. Această înfrângere ne-a durut mult. A fost un ”şoc” pentru că nimeni nu se gândea că vom pierde. S-a întâmplat. Am discutat cu băieţii. Erau şi ei distruşi după. Suntem împreună toţi şi trebuie să mergem înainte. O luăm de la capăt. Ne apropiem de o săptămână importantă. Am învăţat ceva din punct de vedere tactic.

Trebuie să controlăm jocul. Uneori e foarte greu în Giuleşti. Am simţit pe pielea mea în prima repriză. Trebuie răbdare în joc. Nu cred că găseşti o galerie ca la Rapid. E normal să aibă măcar o jignire. E un paradox în Giuleşti. Comportamentul fanilor a fost extraordinar. Trebuie să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Niciodată nu veţi auzi de la mine că o echipă este o victimă perfectă. Fiecare meci e dificil.”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul conferinţei de presă.

Pentru Rapid urmează confruntarea cu FC Botoşani, care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidbotoşanicristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare