Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fi penibili!”. Săpunaru a răbufnit la conferinţa de presă: ”Asta ar fi ultima”. Ce a spus despre pactul de neagresiune cu Mihai Stoica

”Am fi penibili!”. Săpunaru a răbufnit la conferinţa de presă: ”Asta ar fi ultima”. Ce a spus despre pactul de neagresiune cu Mihai Stoica

Rapid

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru (39 de ani), a susţinut o conferinţă de presă şi a prefaţat duelul cu FC Botoşani, dar a vorbit şi despre alte aspecte.

Rapid va juca în etapa viitoare în deplasare cu FC Botoşani, ultima clasată din Superliga României. Meciul are loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 17:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

”Ce face publicul în Giuleşti este ceva fabulos!”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Cristi Săpunaru a vorbit şi despre eşecul suferit în runda precedentă, chiar în Giuleşti, cu U Cluj, scor 2-3.

"Sunt momente în meci în care practicăm un fotbal frumos şi publicul te poartă pe braţe. Ai momente în care trebuie să mai temperezi jocul. Acum asta ar fi ultima să spui că din cauza publicului am pierdut meciul. Am fi penibili! Doamne, fereşte, nu! 

Ce face publicul în Giuleşti şi ce fac rapidiştii este ceva fabulos! N-o să fac calcule şi niciodată nu am făcut calcule. Pe mine mă interesează următorul meci, cu FC Botoşani. Nici meciul de Cupă, nimic, doar Botoşani", a declarat Săpunaru, înainte de meci.

”Nu cred că se ceartă Juventus cu Inter înainte de meciuri”

De asemenea, Cristi Săpunaru a precizat că el şi Mihai Stoica au decis să facă pace, după ce au avut mai multe schimburi de replici în perioada recentă.

"Înainte de meci am vorbit. Am vorbit să mai lăsăm p-asta să ne atacăm echipele, să atacăm noi FCSB, iar ei Rapid, să facem show la televizor. Dacă e să nă atacăm, ne atacăm în teren 11 la 11 şi mai intră 5 de pe bancă. 

Aşa e şi fotbalul afară, nu cred că se ceartă Juventus cu Inter înainte de meciuri. Dorinţa lor, aşa cum e şi a lor, e de a câştiga meciuri, nu de a face scandal sau de a apărea la televizor cu declaraţii. Dacă Rapid nu va fi atacată, nu mă veţi auzi pe mine să atac pentru că nu îmi stă în caracter şi nu am de ce să fac asta", a adăugat Săpunaru.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarufcsbsuperligagiulesti 

viewscnt
Articole similare