Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie finală în cazul lui Cristi Săpunaru, aflat în ultimele luni de contract cu Rapid

Decizie finală în cazul lui Cristi Săpunaru, aflat în ultimele luni de contract cu Rapid

Rapid

Comentarii

Contractul căpitanului de la Rapid, Cristi Săpunaru (39 de ani), ar urma să expire în vara lui 2024.

Recent, Cristi Săpunaru a declarat că nu ştie exact ce va face în continuare, din vara lui 2024, însă un lucru este sigur: nu se va lăsa de fotbal.

Experimentatul fundaş central a lăsat de înţeles că, până în acel moment, nu discutaseră cu nimeni despre o prelungire a contractului sau dacă a făcut-o nu era una de luat în seamă.

”Da, voi juca şi sezonul următor. Dacă nu va fi nevoie de mine la Rapid, voi juca în altă parte. Nu mă las de fotbal. Nu mă retrag nici dacă vom câştiga titlul în acest sezon”, afirma 

Cristian Săpunaru va primi o propunere de prelungire

Se pare că declaraţia celui mai important jucător al Rapidului din ultimii 10-15 ani a fost auzită de către conducătorii din Giuleşti.

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Cristian Săpunaru va primi o propunere de prelungire a contractului pentru încă un sezon. 

  • Săpunaru are o singură pretenţie financiară specială: să primească cu un euro mai mult decât cel mai mare contract din lot.
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Săpunaru, conform transfermarkt.de.

Cristi Săpunaru a ajuns la Rapid în 2006, de la FC Naţional, în schimbul a 500.000 de euro, şi a fost vândut doi ani mai târziu, la Porto, pentru 5.000.000 de euro.

  • În perioada ianuarie-iunie 2010, ”Săpun” a revenit în Giuleşti, de la Porto, sub formă de împrumut.

În februarie 2015, fundaşul central şi-a reziliat contractul cu Elche şi s-a întors din nou la Rapid, unde avea să joace până în septembrie, când li se alătura celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Căpitanul s-a întors încă o dată în Giuleşti, în vara lui 2021, după o ultimă experienţă în Turcia, de la Kayserispor.

  • Două trofee a câştigat Săpunaru alături de Rapid: o Cupă a României (2006/2007) şi o Supercupă a României (2007/2008).

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare