Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a antrenorului care îi va lua locul lui Burcă la Dinamo: ”Eu sunt pregătit. Voi scoate echipa din criză. Ne vom îmbunătăţi lotul”

Prima reacţie a antrenorului care îi va lua locul lui Burcă la Dinamo: ”Eu sunt pregătit. Voi scoate echipa din criză. Ne vom îmbunătăţi lotul”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rămas fără antrenor, dar negociază în aceste zile cu câteva nume pentru a-l înlocui pe Ovidiu Burcă (43 de ani), iar una dintre variante pare să fie aproape finalizată. Mai lipseşte doar confirmarea oficială a conducerii lui Dinamo.

Povestea frumoasă dintre Dinamo şi Ovidiu Burcă a ajuns la sfârşit, iar acum ”câinii” sunt în căutarea unui nou antrenor.

Printre posibilii candidaţi pentru postul rămas liber la gruparea bucureşteană este şi Florin Bratu. Alte nume vehiculate au fost Liviu Ciobotariu, Dorinel Munteanu, Florin Maxim sau Ionuţ Chirilă.

Dar, revenind la Bratu, acesta a dezvăluit că a purtat deja negocieri cu şefii lui Dinamo. Din perspectiva sa, acestea au fost pozitive, iar acum aşteaptă o decizie din partea clubului alb-roşu.

”Am avut o discuţie cu conducerea lui Dinamo. Acum aştept”

Mai mult, tehnicianul de 43 de ani a oferit deja detalii cu privire la strategia pe care o va avea la Dinamo în pauza de iarnă, atât din punctul de vedere al lotului, cât şi al jocului.

”Ieri am avut o discuţie destul de pozitivă cu conducerea lui Dinamo. Acum aştept. Momentan nu s-a luat nicio decizie. Eu sunt pregătit. Dacă nu credeam că scot echipa din criză… Nu cred, sunt foarte sigur că voi reuşi acest lucru cu multă muncă.

Dinamo acum e o echipă fără încredere. Când nu câştigi 12 meciuri, orice om din lume îşi pierde încrederea. Am trecut şi eu şi ca fotbalist, şi ca antrenor. Nu promit marea cu sarea. E un lot care ar putea să depăşească graniţele locului 15. E o chestie de blocaj.

Trebuie să câştigam puncte. Să fim mai uniţi, să jucăm unul pentru celălalt. Există resurse. Ne vom îmbunătăţi lotul. Zilele acestea se va lua o decizie. Important e că Dinamo are nevoie de puncte. Părerea mea e că trebuie minimum şase puncte în aceste patru meciuri de campionat care au mai rămas”, a declarat Bratu, conform Playsport.

Ca jucător, ”Bratone” a îmbrăcat tricoul alb-roşu în sezonul 2005-2006, dar şi în perioada 2007-2010. A câştigat alături de Dinamo o Supercupă în urmă cu 18 ani.

Florin Bratu a mai antrenat pe Dinamo în 2018, iar ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Karmiotissa, în prima ligă din Cipru, între martie şi septembrie 2023.

Afla mai multe despre: dinamoflorin bratusuperligaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare