Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a bătut-o pe Steaua în Ghencea şi a refuzat-o pe Dinamo: ”Mă simt onorat să fiu pe listă. Nu mă forţează nimeni”

Antrenorul care a bătut-o pe Steaua în Ghencea şi a refuzat-o pe Dinamo: ”Mă simt onorat să fiu pe listă. Nu mă forţează nimeni”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a tras concluziile după victoria reuşită cu CSA Steaua şi a explicat că a refuzat-o pe Dinamo, care îl voia în locul lui Ovidiu Burcă.

Corvinul Hunedoara a câştigat meciul cu CSA Steaua, scor 1-0, disputat chiar în Ghencea, în etapa a 15-a din Liga 2.

Unicul gol al partidei disputate la Bucureşti a fost marcat de Lupu, în minutul 48.

”În meseria de antrenor nu mă forţează nimeni, pot antrena şi la 70 de ani”

La finalul partidei, Florin Maxim a analizat jocul din Ghencea şi a comentat posibila ofertă pe care a avut-o de a o prelua pe Dinamo, după mandatul lui Ovidiu Burcă, dar pe care a refuzat-o.

”Prima repriză le-a aparţinut în totalitate, parcă ne-am speriat de stadion, de nocturnă. Am stat foarte jos cu linia defensivă şi mijlocaşul la închidere.

După pauză, băieţii au înţeles, am stat mai sus, i-am întâmpinat mai bine. Per ansamblu, două reprize diametral opuse. A doua ne-a aparţinut nouă. A fost un meci bun.

Fiecare meci e o sărbătoare, mai ales cel de astăzi. A fost primul meci în deplasare în nocturnă, ne-am descurcat bine. 

Asta e legea, probabil se va schimba de anul viitor. Noi ne facem treaba, vrem să creştem, să producem fotbal. Câteodată ne iese, câteodată, nu, dar suntem datori să încercăm.

(n.r. despre Dinamo) Nu că am spus 'nu', dar am început acest proiect la Hunedoara, avem susţinerea domnului primar, avem susţinerea tuturor. Cât timp cred că pot să mă dezvolt eu ca antrenor şi să ne dezvoltăm noi ca echipă, nu am de ce să plec.

Am spus-o, în meseria de antrenor nu mă forţează nimeni, pot antrena şi la 70 de ani. Mă simt bine la Hunedoara şi simt că putem construi în continuare lucruri frumoase. 

Nu e vorba despre un refuz. Mă simt onorat să fiu pe listă, poate nu eram eu cel ales, dar mă bucur că sunt pe acea listă. Cum am spus, simt că mai am treabă la Hunedoara”, a declarat Florin Maxim, conform Prima Sport, după meci.

În clasament, Corvinul Hunedoara ocupă locul 2, cu 31 de puncte, după liderul CSC Şelimbăr, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: liga 2superligadinamoflorin maximcorvinul hunedoarasteaua 

viewscnt
Articole similare