Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Juventus a anunţat decizia cu privire la o posibilă vânzare a clubului: "Nici noi nu am contactat fonduri"

Conducerea lui Juventus a anunţat decizia cu privire la o posibilă vânzare a clubului: "Nici noi nu am contactat fonduri"

Serie A

Comentarii

Exor (EXOR.AS), compania de investiţii controlată de familia italiană Agnelli, nu a primit nicio solicitare din partea unor fonduri cu privire la o posibilă vânzare a clubului de fotbal din Serie A Juventus (JUVE.MI), a declarat joi directorul său general John Elkann, potrivit Reuters.

Juventus nu este de vânzare, anunţă directorul general al Exor

Întrebat de reporteri dacă vreun fond, inclusiv arab sau american, a abordat Exor, care controlează clubul de fotbal, în legătură cu o posibilă tranzacţie, Elkann a răspuns: "nu". "Nici noi nu am contactat fonduri, nu este un scenariu care să ne intereseze", a spus Elkann într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Exor nu ia în considerare retragerea de la tranzacţionare a lui Juventus.

Clubul de fotbal din Torino a aprobat luna trecută o majorare de capital de până la 200 de milioane de euro. Exor, care deţine o participaţie de 64% la Juventus, a anticipat deja o plată iniţială de 80 de milioane de euro pentru a susţine clubul în aşteptarea majorării de capital.

De asemenea, Elkann a declarat că Exor nu intenţionează să îşi mute sediul din Ţările de Jos, în urma recentelor alegeri din această ţară, câştigate de populistul de extremă dreapta Geert Wilders.

"Nu avem niciun indiciu astăzi că Ţările de Jos nu mai sunt la fel de stabile ca până acum şi rămânem convinşi că oferă astăzi o bază care... este foarte stabilă şi convenabilă pentru companii ca a noastră care au interese globale", a spus el.

Afla mai multe despre: juventusjuventus serie avanzare juventus 

viewscnt
Articole similare